Εγγραφές μαθητών στην Α΄τάξη του Δημοτικού Σχολείου

Οι εγγραφές μαθητών στην Α΄ τάξη στα Δημοτικά Σχολεία για το σχολικό έτος 2020-2021, θα πραγματοποιηθούν από 15 έως και 29 Μαΐου  2020.  Δικαίωμα εγγραφής στην Α΄τάξη του Δημοτικού Σχολείου έχουν τα παιδιά που γεννήθηκαν το έτος 2014 (1-1-2014 έως 31-12-2014).

Για την εγγραφή των μαθητών στο Δημοτικό Σχολείο είναι απαραίτητα τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

α. Επίδειξη του βιβλιαρίου υγείας του μαθητή ή προσκόμιση άλλου στοιχείου στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.

β. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή  (το έντυπο το παίρνουμε από το σχολείο και αν ο μαθητής είναι εμβολιασμένος, ο γιατρός να γράφει τη φράση <<πλήρως εμβολιασμένος>> )

 γ. Βεβαίωση φοίτησης Νηπιαγωγείου και Πιστοποιητικό φοίτησης Νηπιαγωγείου

δ. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο διαπιστώνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή, όπως απόκομμα λογαριασμού ΔΕΗ ή ΔΕΥΑ

ε. Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας (δεν απαιτείται η προσκόμιση από τους γονείς/κηδεμόνες αλλά αναζητείται από το Σχολείο μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος)

Υ.Γ.

  • Στην περίπτωση μαθητών με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, οι γονείς/κηδεμόνες συνυποβάλλουν γνωμάτευση από Κ.Ε.Σ.Υ. ή δημόσιο ιατροπαιδαγωγικό κέντρο ή άλλη δημόσια αρμόδια υπηρεσία, χωρίς αυτή να αποτελεί προϋπόθεση εγγραφής.
  • Αιτήσεις εγγραφής δύνανται να υποβάλλουν και γονείς που διαμένουν εκτός σχολικής περιφέρειας, εφόσον στο Σχολείο φοιτούν ήδη αδέλφια του προς εγγραφή μαθητή.
  • Κατά την είσοδό σας στο σχολείο και σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ απαιτείται να τηρείτε τους όρους ατομικής προστασίας (μάσκα, αντισηπτικό, απόσταση 2 μέτρων)
  • Για την αποφυγή συνωστισμού είναι απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού στα τηλέφωνα  6977095567, 2641023055
  •  Οι ώρες υποβολής αιτήσεων εγγραφής είναι από 9:00 π.μ έως 11:00 π.μ.

Αγρίνιο 14-5-2020

Ο Διευθυντής του Σχολείου

Θωμάς Γ Καραντζίνης

 

Κατηγορίες: Γενικά. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *