Χρόνια πολλά μαμά!

giorth_mhteras_Η ημέρα της μητέρας είναι γιορτή προς τιμήν της μητρότητας και η δεύτερη Κυριακή του Μάη είναι αφορμή να γιορτάσουμε όλοι την ημέρα της. Πάντα δίπλα στην οικογένειά της, στις χαρές, τις λύπες και τις δυσκολίες. Φέτος η γιορτή της μητέρας θα γιορταστεί στις 14 Μαΐου και είναι η ευκαιρία που έχουμε όλοι μας να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον άνθρωπο που μας έφερε στη ζωή και του χρωστάμε, στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, περισσότερα από ότι σε οποιονδήποτε άλλον.

Στο σχολείο μας, οι μαθητές και οι μαθήτριες έφτιαξαν όμορφες χειροτεχνίες για να συνοδέψουν μ΄ αυτές τις ευχές τους: κάρτες, καρδούλες, λουλούδια, κάδρα με φωτογραφίες, ακόμα και διπλώματα «της καλύτερης μαμάς στον κόσμο», και θα τα δώσουν στις μητέρες τους – με μια μεγάλη αγκαλιά κι ένα γλυκό φιλί – την Κυριακή που γιορτάζουν.

Δείτε το στο slideshare.net

Με αφορμή τη γιορτή της μητέρας, η Α1 τάξη του σχολείου μας πραγματοποίησε επίσκεψη στο βιβλιοπωλείο “Βιβλιοτρόπιο” της πόλης μας, όπου η δασκάλα της τάξης, κα Ρασιδάκη Πηνελόπη, διάβασε στα παιδιά τρία βιβλία με θέμα τη μητέρα. Ακολούθησε συζήτηση και επιλογή ευχετήριων καρτών.

Δείτε το στο slideshare.net

Κατηγορίες: Δραστηριότητες, Επικαιρότητα, Επισκέψεις. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *