Η Ε΄ τάξη λέει: Όχι στην ενδοσχολική βία!

20170314_105141Στα πλαίσια της 6ης Μαρτίου , Πανελλήνιας Σχολικής ημέρας Δράσεων κατά της Βίας και του Εκφοβισμού στα Σχολεία και για το χρονικό διάστημα 6 έως 11 Μαρτίου 2017,  πραγματοποιήθηκαν στο σχολείο μας δράσεις (συζητήσεις με τους μαθητές σχετικά με τη βία, βιβλιοπαρουσιάσεις, προβολές ταινιών συναφούς θεματολογίας, εικαστικές δημιουργίες σχετικά με τη βία, θεατρικά κ.ά.) με σκοπό την ενδυνάμωση τόσο των μαθητών, όσο και των εκπαιδευτικών και των γονέων, μέσω της ενημέρωσης και της ευαισθητοποίησης, ώστε να ενισχυθεί η θετική κοινωνική συμπεριφορά της συνεργατικότητας και της αλληλεγγύης,  για να προληφθούν και να αντιμετωπισθούν τα φαινόμενα σχολικής βίας και εκφοβισμού στα σχολεία.

Ειδικότερα,  η Ε΄ τάξη  ανέλαβε το εξωστρεφές τμήμα των δράσεων και παρουσίασε το κείμενο ενημέρωσης, τα μηνύματα κατά της βίας που έγραψε,  την αφίσα που δημιούργησε στο μάθημα των Καλλιτεχνικών, καθώς και θεατρικά στιγμιότυπα παρμένα από την καθημερινή  σχολική ζωή.

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.
Δημοσιεύθηκε στην Δραστηριότητες, Επικαιρότητα. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση