Η Ε΄τάξη στο Εργαστήρι Ευχών της Δημοτικής Βιβλιοθήκης

Τη Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε΄τάξης επισκέφτηκαν τη Δημοτική Βιβλιοθήκη συμμετέχοντας στις χριστουγεννιάτικες δράσεις της για τα παιδιά.

IMG_3045

 

Στη αρχή έγινε η αφήγηση στα παιδιά της «Ιστορίας των τριών ευχών» του Ισαάκ Μπάσεβις Σίνγκερ και ακολούθησε συζήτηση για τη δύναμη που έχουν οι ευχές των ανθρώπων.

IMG_3049

 

Στη συνέχεια δόθηκαν στα παιδιά λευκές χάρτινες μπάλες που στη μια τους πλευρά υπήρχαν αποσπάσματα από βιβλία και αφού τα διάβασαν, έγραψαν τις δικές τους ευχές βασισμένες στο απόσπασμα που είχε το καθένα στην άλλη πλευρά.

IMG_3062

 

Στο τέλος στόλισαν τις ευχές τους με  ζωγραφιές και αρκετή χρυσόσκονη. Οι ευχές τους θα σταλούν  στην Εθνική Βιβλιοθήκη για να διακοσμήσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο της στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Περισσότερα για τη δράση των παιδιών, καθώς και για άλλες δράσεις για τα παιδιά στη Δημοτική Βιβλιοθήκη: Χριστουγεννιάτικες δράσεις για παιδιά

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.
Δημοσιεύθηκε στην Δραστηριότητες, Επικαιρότητα, Επισκέψεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση