ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΩΜΕΝΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ

P0859_14-06-16Την Τρίτη, 14 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με παιδαγωγικά και παραδοσιακά παιχνίδια στο προαύλιο του σχολείου μας, τα οποία επιμελήθηκε η εκπ/κός  φυσικής αγωγής κ. Νεκταρία Μέρδη. Από όλες τις τάξεις παρουσιάστηκαν παιχνίδια διασκεδαστικά, ανταγωνιστικά ή πιο θεαματικά στοχεύοντας στη χαρά της συμμετοχής και της συνεργατικότητας. Υπήρξε μεγάλο κέφι και ενθουσιασμός.

Ακολούθησε η παρουσίαση  σε όλα τα παιδιά του σχολείου της θεατρικής παράστασης «Η αρπαγή της Περσεφόνης» από τη θεατρική ομάδα της Στ΄ τάξης, της οποίας η πρεμιέρα δόθηκε στο αρχαίο θέατρο της Μακύνειας στο πλαίσιο του Μαθητικού Φεστιβάλ Θεάτρου με την επιμέλεια του εκπ/κού θεατρικής αγωγής κ. Δημήτρη Σιούντα.

Τέλος, σε κλίμα συγκίνησης, πραγματοποιήθηκε μια μικρή τελετή αποχαιρετισμού της Στ΄ τάξης μας, όπου κάθε τμήμα παρουσίασε αυτό που  είχε ετοιμάσει να μας παρουσιάσει (ανάγνωση κειμένου, τραγούδι, χορευτικό)  και όλοι μαζί μάς αποχαιρέτησαν τραγουδώντας  ένα τραγούδι χαράς και αισιοδοξίας με τον ήχο του ακορντεόν του εκπ/κού της μουσικής κ. Βασίλη Παπαπαύλου, που επιμελήθηκε το τραγούδι.

 Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο ταξίδι της γνώσης και της δημιουργίας!

Δείτε το στο slideshare.net

Κατηγορίες: Δραστηριότητες, Εκδηλώσεις. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *