Δεντροφύτευση στο Σχολείο μας !

kids-planing-tree4Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δεντροφύτευση στο προαύλιο του  σχολείου μας την Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου. Όλα τα παιδιά των τάξεων του σχολείου συμμετείχαν στο φύτεμα των δέντρων, τα οποία υποσχέθηκαν πως θα τα φροντίζουν και θα τα παρακολουθούν καθώς θα μεγαλώνουν.

Η δεντροφύτευση αποτελεί υλοποίηση της  υπόσχεσης του Δημάρχου της πόλης μας κ. Γεωργίου Παπαναστασίου μετά από αίτημα της Γ΄τάξης κατά την επίσκεψή τους στο Δημαρχείο, τον οποίο και ευχαριστούμε πολύ. Επίσης ευχαριστούμε και τον προϊστάμενο του τμήματος Πρασίνου κ. Κων/νο Κραβαρίτη, που με συνεργείο υπαλλήλων και το σκαπτικό μηχάνημα βοήθησαν στη δεντροφύτευση.

Τα δέντρα που φυτεύτηκαν παραχωρήθηκαν από το Δασαρχείο Αγρινίου – ευχαριστούμε τον Δ/ντή κ. Νικήτα Μάζη- και από τον κ. Κων/νο Πολύζο, που μας προσέφερε τέσσερα μεγάλα δέντρα ( δύο φλαμουριές  και δύο ελιές ) και τον ευχαριστούμε πολύ.

Όμορφο και καθαρό φυσικό περιβάλλον σημαίνει ζωή, υγεία, δημιουργία και όλοι έχουμε υποχρέωση στο βαθμό που μπορούμε, να συμβάλουμε προς αυτή την κατεύθυνση.

Δείτε το στο slideshare.net

Κατηγορίες: Δραστηριότητες. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *