Επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αγρινίου – Γ΄τάξη

αρχείο λήψηςΤα τμήματα Γ1 και Γ2 του σχολείου μας επισκέφτηκαν την Τρίτη 6 Μαïου το Αρχαιολογικό Μουσείο Αγρινίου. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε ύστερα από την περιήγηση που είχαν κάνει οι μικροί μαθητές στην Αρχαία Στράτο και στον αρχαίο ναό του Δία το μήνα Απρίλιο με σκοπό να ξεκινήσουμε μια γνωριμία με τις αρχαίες πόλεις του νομού μας.    Στο Αρχαιολογικό Μουσείο οι μικροί μαθητές ενημερώθηκαν από την υπεύθυνη του παιδικού τμήματος για τα ευρήματα αλλά και την ιστορία τους. Κατάλαβαν πώς και πού χρησιμοποιούσαν όλα αυτά τα πήλινα και χάλκινα αγγεία, καθώς και για τον τρόπο ζωής των αρχαίων Αιτωλών. Ο ενθουσιασμός τους ήταν μεγάλος, καθώς με τη βοήθεια της αρχαιολόγου μεταφέρθηκαν σε μια άλλη εποχή.    Τέλος αποτύπωσαν σε χαρτί με λόγια και σχέδια όσα είδαν και άκουσαν και τους έκαναν εντύπωση.

                                                                   Οι δασκάλες

                                         Αγγελική Πανουργιά      Όλγα Γκιρτοβίτη

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.
Δημοσιεύθηκε στην Γενικά. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση