Υλοποίηση εκπ/κού προγράμματος “Κυκλοφορώ με ασφάλεια” από το Ινστιτούτο Οδικής ασφάλειας “Πάνος Μυλωνάς” στο σχολείο μας

Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» επισκέφτηκε σήμερα το σχολείο μας υλοποιώντας το εκπαιδευτικό πρόγραμμά του «Κυκλοφορώ με ασφάλεια» το οποίο απευθύνεται σε μαθητές του νηπιαγωγείου και του δημοτικού. Το πρόγραμμα αυτό υλοποιείται με την ευγενική υποστήριξη της Αττικής Οδού και των Αττικών διαδρομών.

Οι μαθητές, υπό την εποπτεία και την καθοδήγηση των ειδικών, απολαμβάνουν μια ευχάριστη κατανόηση κανόνων κυκλοφοριακής αγωγής συμμετέχοντας ενεργά στο να αντιληφθούν τη διαφορά μεταξύ δρόμου και πεζοδρομίου, στο να τοποθετήσουν τις διαβάσεις, τα φανάρια και τα σήματα στα σωστά σημεία του δρόμου, στο να διασχίσουν σωστά ένα δρόμο.

Δίνεται έμφαση σε θέματα ασφάλειας των παιδιών ως πεζοί, ως επιβάτες Ι.Χ., ως ποδηλάτες και ως χρήστες των μέσων μαζικής μεταφοράς.

Συγχαρητήρια στο Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» για τη δράση τους και τους ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία τους στο σχολείο μας και την εκπόνηση του προγράμματός τους στους μικρούς μας μαθητές.

πατήστε εδώ για να δείτε το ρεπορτάζ της tv Axeloos

Δείτε το στο slideshare.net

Κατηγορίες: Δραστηριότητες, Εκδηλώσεις. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *