Συμμετοχή της εκπαιδευτικού του σχολείου μας Πανουργιά Αγγελικής στο σεμινάριο του εκπαιδευτικού προγράμματος ΟΙΚΑΔΕ υπό την αιγίδα της τράπεζας Κύπρου.

Στις 12/10/2012 το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ΟΙΚΑΔΕ, που πραγματοποιείται υπό  την αιγίδα της τράπεζας Κύπρου, οργάνωσε σεμινάριο στην Αθήνα για τους εκπαιδευτικούς που βρίσκονταν στο πρόγραμμα κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2011-2012 με θέμα «Η γειτονιά που θα ήθελα». Οι εκπαιδευτικοί όλης της χώρας που έλαβαν μέρος, αντάλλαξαν τις εμπειρίες τους, πρότειναν καινούριες ιδέες, έκαναν διορθώσεις και επέλεξαν το καινούριο θέμα που είναι: «Το νερό πηγή ζωής ».

Στον καλλιτεχνικό διαγωνισμό, στον οποίο και το σχολείο μας έλαβε πέρσι μέρος, η τάξη του σχολείου η οποία πήρε το πρώτο βραβείο, κέρδισε  μια τετραήμερη εκδρομή στην Αθήνα, με ξενάγηση σε όλους τους αρχαιολογικούς χώρους της. Η  έκθεση των έργων έγινε σε κεντρικό χώρο των Αθηνών.

Επίσης το ΟΙΚΑΔΕ απέκτησε καινούρια ιστοσελίδα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από τους εκπαιδευτικούς και γονείς όσο και από τους ίδιους τους μαθητές.

Κατηγορίες: Δραστηριότητες, Εκδηλώσεις. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *