Ανακοινώσεις

Θέμα 1ο

Την Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου το σχολείο θα εκκλησιαστεί στην Μητρόπολη. Όποιο παιδί νηστεύει,  μπορεί να κοινωνήσει. Η αναχώρηση θα γίνει από το σχολείο μετά το κτύπημα του πρωινού κουδουνιού.

Θέμα 2ο

Την Δευτέρα 5 Μαρτίου και ώρα 5:30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί ομιλία στην αίθουσα προβολών του Σχολείου μας από την Κλινική Διαιτολόγο-Διατροφολόγο κα. Μαίρη Λυμπέρη με θέμα: Μαθήματα υγιεινής Διατροφής για παιδιά.

Αν είστε γονείς, ξέρετε πολύ καλά πόσο δύσκολο είναι να μάθετε στα παιδιά σας τι σημαίνει καλή διατροφή και να τα μυήσετε σε σωστές διατροφικές συνήθειες.Η πρώτη πρόκληση είναι να μάθουν να τρώνε φρούτα και λαχανικά, υπάρχουν όμως πολλές ακόμη. Και θα χρειαστείτε αρκετή υπομονή, αποφασιστικότητα, ακόμη και φαντασία για να τα καταφέρετε. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί και να βρούμε λύση σε προβλήματα όπως αυτό της  ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ και όχι μόνο! (Μαίρη Λυμπέρη)

Η κα. Λυμπέρη είναι απόφοιτος του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου με master στη Διατροφή και Δημόσια Υγεία. Εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας και συμμετέχει ενεργά με παρουσιάσεις και ομιλίες σε εκδηλώσεις γύρω από τη διατροφή που διοργανώνονται από το Δήμο, τα σχολεία και από συλλόγους.

Κατηγορίες: Επικαιρότητα. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *