ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΈΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗΣ 31-10

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο σχολείο μας εκδήλωση για την παγκόσμια μέρα της αποταμίευσης. Ήρθαν από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο η Προϊσταμένη κα. Ξύγκη Ασημίνα και η κα. Τριβιζάκη Δήμητρα.

Αφού έκανε μια εισαγωγή στο θέμα της αποταμίευσης η κα. Ξύγκη, το λόγο πήραν οι μαθητές της Ε΄ και της Στ΄.

Τα παιδιά παρουσίασαν τα έργα τους. Χωρισμένα σε ομάδες έφτιαξαν κουμπαράδες, έκαναν ζωγραφιές, και κολλάζ. Επίσης έγραψαν ομαδικά κείμενα τα οποία και διάβασαν.

Στη συνέχεια μοιράστηκε στα παιδιά το παραμύθι «Η ΤΣΕΠΟΥΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΟΣ» μέσα από το οποίο περνούν μηνύματα σχετικά με την αποταμίευση και την αξία της, το οποίο στη συνέχεια  η κα. Τριβαζάκη το διάβασε στα παιδιά

Ακολούθησε σχολιασμός της ιστορίας του παραμυθιού.

Η εκδήλωση έκλεισε αφού μοιράστηκε σε όλα τα παιδιά από ένας κουμπαράς και από ένα γλύκισμα. Μας δόθηκαν από το Τ. Ταμιευτήριο και 4 φλασάκια να μοιραστούν στα καλύτερα έργα. Επειδή όμως το ένα ήταν καλύτερο από το άλλο, αυτά θα μοιραστούν ένα σε κάθε τμήμα (Ε΄και Στ΄) με κλήρωση.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Γκρέκα Βασίλειο, Διευθυντή του  Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, γιατί ανταποκρίθηκε με μεγάλη προθυμία στο αίτημά μας για την πραγματοποίηση της παραπάνω εκδήλωσης. Επίσης ευχαριστούμε και  τις κ.κ. Ξύγκη Ασημίνα και Τριβιζάκη Δήμητρα για την συνεισφορά τους στην εκδήλωση. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην υπηρεσία του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου για την παραπάνω εκδήλωση, αλλά και για την συμμετοχή του στην καλλιέργεια διαχρονικών μηνυμάτων και αξιών, όπως είναι αυτή της αποταμίευσης.

Κατηγορίες: Εκδηλώσεις, Παγκόσμιες μέρες. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *