Εκδηλώσεις

Η γιορτή για την 25η Μαρτίου

Την Παρασκευή το πρωί έγινε στο κλειστό γυμναστήριο του σχολείο μας η γιορτή για την επέτειο της 25ης Μαρτίου. Τη γιορτή παρουσίασε η Στ΄ τάξη και στην προετοιμασία της εκτός από τις δασκάλες των δυο τμημάτων, Παπαχαρίση Άννα και Πανουργιά Αγγελική,συμμετείχαν ο Μουσικός του σχολείου Ανδρέας Λανάρας και ο γυμναστής και υποδ/ντής  Δημήτρης Ρηγογιάννης που δούλεψε με τα παιδιά τους χορούς. Το πρόγραμμα της γιορτής περιλάμβανε ποιήματα, τραγούδια, διαλόγους, θεατρικά και χορούς. Την Κυριακή το σχολείο έλαβε μέρος στην καθιερωμένη παρέλαση.

Χριστουγεννιάτικη γιορτή

Πραγματοποιήθηκε στις 23 Δεκεμβρίου η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείο μας στο κλειστό γυμναστήριο. Την γιορτή παρουσίασαν οι τάξεις Β΄και Γ΄με τους δασκάλους τους και τη μουσικό κα Ελένη Βαγγέλη. Προς το τέλος της γιορτής ήρθε και ο Αϊ – Βασίλης!

Δείτε εικόνες από τα σκηνικά και τη γιορτή.

Δείτε το στο slideshare.net

Γιορτή του Πολυτεχνείου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο του σχολείου η γιορτή για την επέτειο του Πολυτεχνείου από την Ε΄τάξη. Μεταξύ άλλων περιλάμβανε αναφορά στο χρονικό της εξέγερσης των φοιτητών, σκετς, ποιήματα και τραγούδια από τη χορωδία της Ε΄τάξης, τα οποία υποστηρίχτηκαν και από μουσικά όργανα που έπαιξαν μαθητές της τάξης.

Γιορτή του ΟΧΙ

Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του σχολείο μας η γιορτή για την επέτειο του ΟΧΙ από την Δ΄τάξη και τις δασκάλες Λιάτσου Ευαγγελία και Τέλιου Ελένη.

Δείτε το στο slideshare.net

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *