εκδηλώσεις

 

 

 

Η γιορτή για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

αρχείο λήψηςΠραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24 Μαρτίου 2015 η γιορτή για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στο σχολείο μας στο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου. Την γιορτή επιμελήθηκαν οι εκπ/κοί  της Στ τάξης Παππά Χριστίνα και Λιάτσου Ευαγγελία  και παρουσίασαν οι μαθητές τους. Περιλάμβανε ποιήματα θεατρικά, αφήγηση και τραγούδια. Ενδεικτικές είναι οι παρακάτω φωτογραφίες.

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή

Το πρόγραμμα

Παρουσίασε η Γ τάξη με τις εκπ/κούς Παπαχαρίση Άννα και Καραμπούλη Βασιλική και συμμετείχε ως χορωδία η Β τάξη με τη βοήθεια του μουσικού του σχολείου κ. Λανάρα.

ενδεικτικές φωτογραφίες από την γιορτή.

 

 

Γιορτή για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014 στο κλειστό γυμναστήριο του σχολείο γιορτή για την επέτειο του Πολυτεχνείου από την Ε΄τάξη και τους εκπ/κούς Τέλοιυ Ελένη και Φούντα Στυλιανό. Περιλάμβανε θεατρικά, αφήγηση και τραγούδια.

Το μήνυμα της ημέρας από την εκπ/κό Τέλιου Ελένη

   17 ΝΟΕΜΒΡΗ 1973

  ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

  Όλη η 7χρονη αντιδικτατορική πάλη του λαού μας και ο ξεσηκωμός του Πολυτεχνείου ενάντια στη δικτατορία, απέδειξαν πως κανένας αντιδραστικός μηχανισμός όσο κι αν εμφανίζεται παντοδύναμος και αιώνιος, δεν μπορεί να αναμετρηθεί με την υπεροχή της οργανωμένης αντίστασης του λαού.
Ο λαός μπορεί να αποκτήσει γιγάντια δύναμη όταν διεκδικεί αποφασιστικά τα δικαιώματά του και γράψει στις σημαίες των αγώνων του, αιτήματα δικαιοσύνης, ισονομίας και πραγματικής ελευθερίας. 41 χρόνια μετά την εξέγερση του Πολυτεχνείου τα μηνύματα παραμένουν επίκαιρα.  Να το ξέρουμε. Εύκολες λύσεις χωρίς αγώνα και θυσίες δεν υπάρχουν.
Ο λαός όταν είναι οργανωμένος και ενωμένος, όταν ξέρει γιατί «παλεύει και αγωνίζεται», είναι ανίκητος!

Αφήστε μια απάντηση