Εκδηλώσεις

Η γιορτή για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

220px-Dupre-Salona-1821

Την Παρασκευή, 24 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας ο εορτασμός της επετείου της 25ης  Μαρτίου του 1821 από τους μαθητές και τις μαθήτριες της Στ΄ τάξης με την επιμέλεια των εκπαιδευτικών της τάξης  Στυλιανού Φούντα, Κωνσταντίνου Χατζή και του εκπ/κού της μουσικής Ανδρέα Λανάρα. Η γιορτή περιελάμβανε την αφήγηση του χρονικού της επανάστασης, διανθισμένη με ποιήματα, δραματοποιήσεις προσωπικοτήτων και γεγονότων, θεατρικά, τραγούδια, χορό και προβολή σχετικών διαφανειών.

Δείτε ενδεικτικές φωτογραφίες της γιορτής

Δείτε το στο slideshare.net

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή μας

20161220_113146Μια όμορφη χριστουγεννιάτικη γιορτή παρακολούθησαν μεγάλοι και μικροί την Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου, στο κλειστό Γυμναστήριο του σχολείου μας. Οι μικροί μαθητές και μαθήτριες της Β΄ τάξης, με τις εκπαιδευτικούς τους Κωνσταντίνα Κασβίκη και Παναγιώτα Τάτση, ετοίμασαν και μας παρουσίασαν θεατρικά με χορό και μουσική και απήγγειλαν ποιήματα. Έψαλαν χριστουγεννιάτικους ύμνους και μας είπαν τα κάλαντα των εορτών με την επιμέλεια του εκπαιδευτικού της μουσικής Ανδρέα Λανάρα. Στο τέλος της γιορτής δέχτηκαν το θερμό χειροκρότημα απ΄ όλους.

Το πρόγραμμα της γιορτής

Δείτε το στο slideshare.net

Ενδεικτικές φωτογραφίες από τη γιορτή 

Δείτε το στο slideshare.net

Το χριστουγεννιάτικο bazaar του σχολείου

NL XMAS12 COV V2Σήμερα, στο σχολείο μας, πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο bazaar αγάπης με τις δημιουργίες των παιδιών, που με διάθεση και μεγάλο ενθουσιασμό ετοίμασαν, πάντα με την επιμέλεια της εκπαιδευτικού των Εικαστικών Μαρίας Φερεντίνου. Όλα τα χειροτεχνήματα εξαντλήθηκαν γρήγορα και νοιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους γονείς των παιδιών για την ανταπόκρισή τους σε αυτήν τη δράση μας που έχει φιλανθρωπικό σκοπό.

Να τι είχαν ετοιμάσει τα παιδιά:

Δείτε το στο slideshare.net

Στολισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου του Παναιτωλικού από το σχολείο μας

ΔΕΝΤΡΟΤη Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου, οι μαθητές και οι μαθήτριές μας στόλισαν  το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία του γηπέδου του Παναιτωλικού με τα στολίδια που τα ίδια έφτιαξαν με μεγάλο ενθουσιασμό. Στο στολισμό συμμετείχαν τα παιδιά από το «Χαμόγελο του Παιδιού», τα ξωτικά και η Ακτίνα Εθελοντισμού.

Οι παίκτες του Παναιτωλικού, κρέμασαν ο κάθε ένας το δικό του αστέρι με τη φωτογραφία του στα κλαδιά του δέντρου, ενώ δεν παρέλειψαν να μοιράσουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν με τους μικρούς μαθητές. Παρόντες  ο πρόεδρος του Παναιτωλικού  και  ο δήμαρχος Αγρινίου που κρέμασαν στα κλαδιά του δέντρου το δικό τους στολίδι.

Στο τέλος της εκδήλωσης, όλοι μαζί, μαθητές και γονείς, έστειλαν τα φαναράκια των ευχών ψηλά στον ουρανό για να είναι τα φετινά Χριστούγεννα γεμάτα από αγάπη και ειρήνη για όλο τον κόσμο.

Η γιορτή για την επέτειο του Πολυτεχνείου

IMG_7781Την Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του σχολείου  η γιορτή για την επέτειο του Πολυτεχνείου από την Ε΄τάξη και τους εκπ/κούς της τάξης Χρήστο Κυριαζή και Χριστίνα Παππά. Την επιμέλεια του μουσικού μέρους είχε ο εκπ/κός Μουσικής Ανδρέας Λανάρας. Περιελάμβανε θεατρικά στιγμιότυπα και ποιήματα που λειτουργούσαν ως  το χρονικό της εξέγερσης, προβολές και τραγούδια.

Φωτογραφικό υλικό της γιορτής

Δείτε το στο slideshare.net

Από τη γιορτή: Βίντεο αφιερωμένο στα θύματα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου

 

 

Η Γιορτή του “ΟΧΙ”

28-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ_bmpΤην Πέμπτη, 26  Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του σχολείο μας η γιορτή για την επέτειο του “ΟΧΙ” από τους μαθητές και τις μαθήτριες της  Δ΄τάξης και τις εκπ/κούς τους, Λιάτσου Ευαγγελία και Παπαχαρίση Άννα.

Περιελάμβανε το χρονικό του αλβανικού έπους, της κατοχής, της εθνικής αντίστασης και της απελευθέρωσης με δραματοποιήσεις, θεατρικά, τραγούδια, ηχητικά ντοκουμέντα και παρουσίαση.

Δείτε το φωτογραφικό υλικό απ΄τη γιορτή

Δείτε το στο slideshare.net

Παρακολουθήστε τη γιορτή 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *