ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΣΧ.ΕΤΟΣ 2021-22

Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε ότι ξεκινούν οι εγγραφές των μαθητών-τριών κατά το σχολικό έτος 2021-22 στα Νηπιαγωγεία της Δ/νσης ΠΕ Λάρισας , διαβάστε την  ανακοίνωση που ακολουθεί, καθώς και την αντίστοιχη εγκύκλιο του Υπουργείου για περισσότερες διευκρινήσεις:



Λήψη αρχείου



Λήψη αρχείου

 

“Πρόσκληση σε επιμορφωτική-ενημερωτική συνάντηση για γονείς και εκπαιδευτικούς”

            Αγαπητοί γονείς

Το ΠΕ.Κ.Ε.Σ Θεσσαλίας δια της  Συντονίστριας Εκπαιδευτικού Έργου στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της και της στήριξης του εκπαιδευτικού έργου των Νηπιαγωγών και σε συνεργασία με το ΟΚΑΝΑ Λάρισας, σας προσκαλούν σε επιμορφωτική-ενημερωτική συνάντηση στις 23-2-2021 και ώρα 18.00-19.00 με θέμα:

«Η σημασία των Ορίων για την Ψυχοκοινωνική Ανάπτυξη των Παιδιών”

Εισηγητής: Χρήστος Πιτσίλκας, , Κοινωνιολόγος- Med Εκπαιδευτής Ενηλίκων, Στέλεχος Πρόληψης

Για να συμμετάσχετε στην συνάντηση θα πρέπει να ακολουθήσετε τον link:

https://minedu-primary.webex.com/meet/arpapadi

 Με εκτίμηση

Η  Συντονίστρια Ε.Ε. ΠΕ 60                                          Ο Οργανωτικός    Συντονιστής

Παπαδημητρίου Άρτεμις                                             ΠΕΚΕΣ Θεσσαλίας

Κωτούλας Βασίλειος

Ενημέρωση για τη λειτουργία των Σχολικών μονάδων αρμοδιότητας της Δ/νσης ΠΕ Λάρισας για τη Δευτέρα 15/2/2021.

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας σας ενημερώνει ότι -λόγω των καιρικών συνθηκών και του παγετού- θα ανασταλεί η δια ζώσης εκπαιδευτική λειτουργία ΟΛΩΝ των σχολικών μονάδων της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, και ειδικότερα των Δήμων ΛΑΡΙΣΑΣΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, ΤΕΜΠΩΝ, ΚΙΛΕΛΕΡ, ΑΓΙΑΣΦΑΡΣΑΛΩΝ και ΤΥΡΝΑΒΟΥ, σύμφωνα με αντίστοιχες αποφάσεις των Δημάρχων.

Συνεπώς, όλες οι σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης τη ΔΕΥΤΕΡΑ 15/2/2021, προχωρούν σε σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση, σύμφωνα με το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο και σε εφαρμογή της αρ. πρωτ. 155692/ΓΔ4/14-11-20 εγκύκλιου του Υ.ΠΑΙ.Θ. με θέμα: «Οδηγίες και πληροφορίες για την Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση», και συγκεκριμένα κατά τις ώρες 14:10 έως 17:20 για τα Δημοτικά Σχολεία και 14:10 για τα Νηπιαγωγεία.