Ίδρυση Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στο 56ο Νηπιαγωγείο Λάρισας

Στο πλαίσιο του Σχεδίου Δράσης που υλοποιείται στο νηπιαγωγείο μας με θέμα : «Σχολείο και Οικογένεια… μια Σχέση Συνεργασίας» βασικός στόχος μας  κατά τη φετινή σχ. χρονιά ήταν η ίδρυση  του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Μία επιθυμία χρόνων της προϊσταμένης, του εκπαιδευτικού προσωπικού και των γονέων των μαθητών μας. Ο στόχος επετεύχθη!!

Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στα νέα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας και συγκεκριμένα στους/ στις :

Πρόεδρος: Καρναβάς Τριαντάφυλλος

Αντιπρόεδρος: Μπραζιώτη Αικατερίνη

Ταμίας: Πανδρεμμένου Αριστέα

1ο Μέλος: Κοσμοπούλου Ιωάννα

2ο Μέλος: Κατσιούλης Αντώνιος

1ο Αν. Μέλος: Κασιδούλη Αρετή

2ο Αν. Μέλος: Μπακαγιάννη Μαρία

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Ματράκη Αθανάσιο Δικηγόρο Παρ’ Αρείω Πάγω και Συμβουλίου Επικρατείας –γονέα μαθητών μας προηγούμενων ετών-για την πολύτιμη προσφορά του από την αρχή των διαδικασιών έως σήμερα (αφιλοκερδής εργασία για τη σύνταξη και  κατάθεση του καταστατικού, δημοσιεύσεις, ενημερώσεις γονέων κ.λ.π).

Η ίδρυση του Συλλόγου καθυστέρησε σημαντικά λόγω της πολύμηνης απεργίας των δικηγόρων.

Ευχαριστούμε επίσης όλους τους γονείς για τη συμμετοχή τους και ιδιαίτερα τα μέλη του Προσωρινού Συλλόγου  για την άριστη συνεργασία με το σχολείο  κατά τη διάρκεια της σχ. χρονιάς και τη συνδιοργάνωση κοινών δράσεων. Η σχέση σχολείου – οικογένειας είναι μία σχέση  συνεργασίας, αμοιβαίας εμπιστοσύνης και εκτίμησης. Η δημιουργία του Προσωρινού Συλλόγου αρχικά και νεοϊδρυθέν Συλλόγου πρόσφατα  βοήθησε να   βελτιωθεί η επικοινωνία ανάμεσα σε εκπαιδευτικούς και γονείς και το ποσοστό γονεϊκής εμπλοκής, πάντα με βοηθητικό  και ωφέλιμο τρόπο για τους μαθητές και τη λειτουργία της σχολικής μονάδας.

Καλή επιτυχία στο νεοϊδρυθέν Σύλλογο με όμορφες συνεργασίες και δράσεις για το καλό των παιδιών μας!!!