Στη χώρα της λαιμαργίας!!

Με αφορμή το πρόγραμμα e Twinning με τίτλο « Η σημασία της Διατροφής και της Άσκησης από την εποχή του Ιπποκράτη έως σήμερα» που υλοποιείται στο νηπιαγωγείο μας οι μικροί μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από τη Δημιουργική Πόρτα και τη Χρονομηχανή της Κάκιας Χαλήμαγα – Χατζή το παραμύθι «Στη χώρα της λαιμαργίας». Τα παιδιά έμαθαν μέσα από τους ήρωες του παραμυθιού : τη Βασίλισσα Όρεξη, τον Βασιλιά Αραχτό, τη μάγισσα Αχόρταγη, τη ζάχαρη, το αλάτι  και τις βιταμίνες τη σημασία της Διατροφής στη ζωή μας και στην διατήρηση της καλής υγείας. Διασκέδασαν επίσης τραγουδώντας το τραγούδι της Διατροφής. Τελειώνοντας ζωγραφίσαμε τις εντυπώσεις μας και αποφασίσαμε να τρώμε υγιεινές τροφές κάθε πρωί στο σχολείο μας αλλά και στο σπίτι.

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Αφήστε μια απάντηση