Απονομή βραβείων, μεταλλίων και επαίνων για τη συμμετοχή μας στο διαγωνισμό «Μαθαίνω και δημιουργώ για τον Ιπποκράτη στη Λάρισα»

IMG_3108IMG_3279 IMG_3281Screenshot_5Το νηπιαγωγείο μας συμμετείχε στον 1ο διαγωνισμό αφίσας  «Μαθαίνω και δημιουργώ για τον Ιπποκράτη στη Λάρισα» με την αφίσα: «Ονειρεύομαι ένα νέο μουσείο για τον Ιπποκράτη». Ο μαθητικός διαγωνισμός αφίσας προκηρύχθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την Α/θμια Εκπ/ση Λάρισας, την Δ/θμια Εκπ/ση Λάρισας και το Σύλλογο: «Ο Ιπποκράτης στη Λάρισα».
Στην εκδήλωση απονομής  που έγινε στο 3ο Νηπιαγωγείο Λάρισας παραβρέθηκαν και απένειμαν βραβεία, μετάλλια και επαίνους εκ μέρους της Περιφέρειας Θεσσαλίας ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αθ. Παιδής και ο εκδότης του Θεσσαλικού Ημερολογίου κ. Κ. Σπανός.
Την εκδήλωση συντόνισαν ο πρόεδρος του Συλλόγου «Ο Ιπποκράτης στη Λάρισα» κ. Ρίζος Χαλιαμπάλιας, η γραμματέας του Συλλόγου και  Σχ. Σύμβουλος κ. Άρτεμις Παπαδημητρίου και οι Υπεύθυνες Σχολικών Δραστηριοτήτων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Κωνσταντίνα Χατζημίχου και κ. Ηρώ Οικονομάκη.
Τα βραβεία που απονεμήθηκαν:
Το βραβείο Νηπιαγωγείου στο 3ο Νηπιαγωγείο Λάρισας

α2

Το βραβείο Δημοτικού στο 16ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας 

α4

Το βραβείο Γυμνασίου στο Μουσικό Σχολείο Λάρισας 

α3

Έπαινοι, μετάλλια καθώς επίσης και έργα από Λαρισαίους καλλιτέχνες απονεμήθηκαν σε όλους τους εκπαιδευτικούς και μαθητές που συμμετείχαν στο μαθητικό διαγωνισμό  «Μαθαίνω και δημιουργώ για τον Ιπποκράτη στη Λάρισα»

Εργο του γλύπτη  Γεωργίου  Καλακαλλά αφιερωμένο στα παιδιά που συμμετέχουν στις δράσεις του Συλλόγου «Ο Ιπποκράτης στη Λάρισα»

ψ2

Εργο του γλύπτη Μίλτου Παπαστεργίου αφιερωμένο στα παιδιά που συμμετέχουν στις δράσεις του Συλλόγου «Ο Ιπποκράτης στη Λάρισα»

ψ1

Συγχαρητήρια στους μικρούς μας μαθητές για τη συμμετοχή τους στον πρώτο  διαγωνισμό αφίσας.

Screenshot_4

 

 

 

 

 

 

 

 

Έργα άλλων νηπιαγωγείων

IMG_3285 IMG_3286 IMG_3287 IMG_3288