Κινητικότητα Erasmus+ KA2 στο Simrishamn της Σουηδίας

Η ομάδα Erasmus+ συνέχισε τις δράσεις της για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα C.I.R.C.E.μετά από σχεδόν  2 χρόνια αναστολής των κινητικοτήτων λόγω της πανδημίας. Με ενθουσιασμό και μεγάλη ανυπομονησία 5 μαθητές /-ήτριες και 2 εκπαιδευτικοί βρέθηκαν στη γραφική σουηδική πόλη Simrishman, όπου το σχολείο Nova Academy φιλοξένησε τη 2η κινητικότητα μαθητών του προγράμματος C.I.R.C.E.

Μαζί με τους συνεργάτες μας από τα υπόλοιπα σχολεία-εταίρους, Istituto d’Istruzione Superiore ‘Margherita Hack’ (Ιταλία), Bischöfliches Gymnasium Josephinum (Γερμανία) και Sabri Ulker Anadolu Imam Hatip Lisesi (Τουρκία) οι μαθητές συνεργάστηκαν σε μικτές διεθνείς ομάδες πάνω στο θέμα “Στα βήματα των Σκανδιναβών…”. Το αποτέλεσμα της εξαιρετικής 6ήμερης συνεργασίας τους ήταν να αναδείξουν τον πολιτιστικό πλούτο της σουηδικής πόλης μέσα από τη χάραξη μιας πολιτιστικής διαδρομής που έδωσε έμφαση στα σημαντικότερα μνημεία αλλά και μέσα από την επεξεργασία επιχειρηματικών ιδεών για νεοφυείς επιχειρήσεις που θα λαμβάνουν υπόψη τα τοπικά χαρακτηριστικά της νότιας Σουηδίας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του σχολείου Nova Academy Simrishamns και τις οικογένειες των μαθητών για την υποδειγματική φιλοξενία τους και ανυπομονούμε να ανταποδώσουμε στην κινητικότητά της Αθήνας από τις 13 ως τις 18 Δεκεμβρίου!

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση