Κινητικότητα μαθητών για το Πρόγραμμα Erasmus+ KA2 “C.I.R.C.E.” στο Χιλντεσχάιμ της Γερμανίας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η κινητικότητα 5 μαθητών και 2 καθηγητών του σχολείου μας στο Χιλντεσχάιμ της Κάτω Σαξονίας για το Πρόγραμμα Erasmus+ C.I.R.C.E.. Ήταν η πρώτη κινητικότητα του νέου Προγράμματος και το αντικείμενο μελέτης ήταν ο πολιτισμός των Σαξόνων της Γερμανίας και η απήχησή του ως σήμερα. Οι μαθητές από τα συμμετέχοντα σχολεία 5 χωρών (Ιταλία, Γερμανία, Τουρκία, Σουηδία και Ελλάδα), οργανωμένοι σε διεθνείς ομάδες, εργάστηκαν καθ’ όλη την εβδομάδα (16-21 Δεκεμβρίου 2019) για να ανακαλύψουν και να αναδείξουν, μέσα από ένα πλήθος δραστηριοτήτων, των πολιτισμό των Σαξόνων και τις επιδράσεις του στην Ευρώπη για πάνω από 1.000 χρόνια. Επιπλέον, εμπνεύστηκαν επιχειρηματικές ιδέες οι οποίες θα μπορούσαν να μετατραπούν σε νεοφυείς επιχειρήσεις για την προβολή του σαξονικού πολιτισμού και της πόλης του Χιλντεσχάιμ.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους καθηγητές, τους μαθητές και τις οικογένειες φιλοξενίας του σχολείου Bischöfliches Gymnasium Josephinum οι οποίοι εργάστηκαν πολύ για αυτήν την κινητικότητα.

Πιο αναλυτικές πληροφορίες και περισσότερες φωτογραφίες από τις καθημερινές δράσεις των μαθητών μας μπορείτε να βρείτε στο blog των Προγραμμάτων Erasmus+ του σχολείου μας: http://53erasmusplus.blogspot.com/

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση