Το 53ο ΓΕΛ στην καταληκτική εκδήλωση του προγράμματος «ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ & ΣΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΒΕΡΟΛΙΝΟ-ΑΘΗΝΑ»

Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019 από τις 17.00 έως τις 20.00  στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα»  πραγματοποιήθηκε η καταληκτική εκδήλωση του καινοτόμου και εξαιρετικά επιτυχημένου προγράμματος «ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ & ΣΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΒΕΡΟΛΙΝΟ-ΑΘΗΝΑ» με συμμετοχή μαθητή και καθηγητών του σχολείου μας. Οι συντονιστές του προγράμματος παρουσίασαν σε κοινό εκπαιδευτικών και εκπροσώπων της πολιτείας τα εξαιρετικά αποτελέσματα της σπουδαίας δράσης εξοικονόμησης ενέργειας που υλοποίησαν 72 σχολεία της Αθήνας. 

Εκπροσωπώντας το 53ο ΓΕΛ, ο διευθυντής κ. Στουπάκης, ο μαθητής Ηλίας Σταθάκος, η καθηγήτρια κ.Παππά και ο καθηγητής κ.Τζαγκαράκης μαζί με πολλούς άλλους εκπαιδευτικούς και μαθητές σχολείων που υλοποίησαν το Πρόγραμμα, κατέθεσαν την εμπειρία τους και δεσμεύτηκαν να συνεχίσουν τις περιβαλλοντικές δράσεις στο σχολείο και στην τοπική κοινωνία.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση