Σχολικές Εκδρομές

26/01 Μέγαρο Μουσικής – “Μουσικοί Συνθέτες”                                                                                                                                              

(Τα παιδιά καλούνται να γίνουν συνθέτες της μουσικής τους. Θα την προκαλέσουν, θα την δημιουργήσουν, θα την ακούσουν και θα μάθουν το κόλπο! Αφού γνωρίσουν τη Μουσική Βιβλιοθήκη και μερικούς από τους θησαυρούς της, θα μεταμορφωθούν τα ίδια σε στοιχεία της μουσικής γραφής και θα συνθέσουν τις δικές τους τρισδιάστατες μελωδίες.)

24/02 Αποκριάτικο Πάρτυ – Μάγος Loukos                                                                                                                                                                    

(Ο ταχυδακτυλουργός Loukos είναι ενεργός επαγγελματίας στον χώρο του θεάματος από το 2009. Η τέχνη της ταχυδακτυλουργίας τον κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία. Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μετά την επιτυχημένη συμμετοχή & διάκριση στο “ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ” και την εκπομπή του “URI GELLER” καθώς και από άλλες τηλεοπτικές εμφανίσεις. Έχοντας πολυετή εμπειρία στην τέχνη της «μαγείας» και του θεάματος, αναλαμβάνει να ψυχαγωγήσει και να εντυπωσιάσει ακόμα και το πιο απαιτητικό κοινό!)

30/03 Μουσείο Πλαστελίνης                                                                                                                                                                                            

(Η δόκτωρ Πλαστελίνα υποδέχεται  τα παιδιά στο εργοστάσιο πλαστελίνης…!!! Και μιλάει, μιλάει, μιλάει…!!! Ασταμάτητα!!! Για όλα… για επιστήμες, για το περιβάλλον, για συναισθήματα… και παίζει μαζί μας και τραγουδάει και  χορεύει …μπορεί να κάνει τα πάντα … το μόνο που χρειάζεται είναι παρέα… εσάς!!! Με εργαλείο το θεατρικό παιχνίδι και την πλαστελίνη, τα παιδιά μπορούν να εμπεδώσουν μαθησιακούς στόχους όλων των γνωστικών αντικειμένων (από τα σχήματα μέχρι τη διαίρεση και τον κύκλο του νερού). Απελευθερώνουν την φαντασία τους, τολμούν, χαίρονται, ρισκάρουν αλλά πάνω από όλα … διασκεδάζουν…!!! Ελάτε να γνωρίσουμε τον κόσμο μαςέννοιες και συναισθήματα, αναπαριστώντας τα μέσα από το θεατρικό παιχνίδι και την ΠΛΑΣΤΕΛΙΝΗ…!!!)                                                                                                                           

07/04 Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης – Απαγορεύεται η Μουσική                                                                                                                              

(Όσο κι αν ο τίτλος προσπαθεί να μας πείσει για το αντίθετο, πρόκειται για μια παράσταση γεμάτη μουσική, χιούμορ και κέφι που μας αποδεικνύει, με τον πιο όμορφο και ευφάνταστο τρόπο, ότι ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ! Με πρωτότυπα τραγούδια που ερμηνεύονται ζωντανά επί σκηνής με φυσικά όργανα (πιάνο, ακορντεόν, γιουκαλίλι κ.α) αλλά και με τη βοήθεια των παιδιών – θεατών αποδεικνύεται πως όλοι δικαιούνται το σεβασμό και μια δεύτερη ευκαιρία στη φιλία και στη χαρά! Πέρα από την έντονη μουσική παρουσία και τα εκπαιδευτικά χαρακτηριστικά, από την παράσταση δεν λείπει το χιούμορ, η δράση, η έντονη διάδραση και οι έξυπνοι θεατρικοί διάλογοι, στοιχεία που χαρακτηρίζουν κάθε δουλειά της ομάδας ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ.)