Ανακοίνωση Διημερίδας – Πρόσκληση για τα μαθήματα των Φυσικών Επιστημών

KALES PRAKTIKESjpg

Το  6ο ΠΕΚΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ [ ΠΕΙΡΑΙΑ] και το 4ο ΠΕΚΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ [Δ’ ΑΘΗΝΑΣ] με την επιστημονική ευθύνη των Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου  ΠΕ04 και ΠΕ70 Πειραιά και Δ’ Αθήνας,  σας προσκαλούν να συμμετάσχετε ενεργά στην διημερίδα που θα πραγματοποιηθεί
την Παρασκευή 12 Απριλίου 2018 (5- 9 μμ)  και το
Σάββατο 13 Απριλίου 2018 (9:00π.μ. – 3:00 μ.μ.), στους χώρους του ΡΑΛΛΕΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΓΕΛ ΘΗΛΕΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ  με θέμα:

«Καλές Διδακτικές Πρακτικές

στα μαθήματα των Φυσικών Επιστημών-2019»

Το πρόγραμμα της ημερίδας θα περιλαμβάνει εισηγήσεις συναδέλφων για «καλές» διδακτικές πρακτικές ενώ στο τέλος των εισηγήσεων θα πραγματοποιηθεί «στρογγυλό τραπέζι» και συζήτηση, με επίκαιρο θέμα.

Οι συνάδελφοι, οι οποίοι επιθυμούν να παρουσιάσουν την εργασία τους, θα πρέπει να αποστείλουν τίτλο και  σύντομη περίληψη της ως 300 λέξεις στην ηλεκτρονική διεύθυνση: kalesdidaktikes@gmail.com μέχρι
3 Μαρτίου 2019.

Στη συνέχεια με βάση τις διαθέσιμες εργασίες  θα καταρτιστεί το οριστικό  πρόγραμμα της διημερίδας. Θα παρακαλούσαμε να αποσταλεί το πλήρες κείμενο της εργασίας, μέχρι 3000 λέξεις,  ως  25 Μαρτίου 2019.

Όλες οι εργασίες θα αναρτηθούν στις ιστοσελίδες των ΠΕΚΕΣ και πιθανώς θα εκδοθούν.  Σας προτείνουμε η δομή της περιγραφής και της παρουσίασης σας να περιλαμβάνει:

  • Τον τίτλο-μάθημα-τάξη
  • Τους διδακτικούς στόχους
  • Τις διδακτικές δραστηριότητες
  • Την αξιολόγηση

Ο κάθε ομιλητής θα έχει στην διάθεση του για την παρουσίαση και την συζήτηση 15 λεπτά.

Κατηγορίες: Επιμορφωτικές δράσεις. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.