«Η συναισθηματική εμπειρία της μάθησης»

papaleonida

Ευχαριστήρια επιστολή για τη συμμετοχή σας στην ημερίδα με θέμα:

«Η συναισθηματική εμπειρία της μάθησης»

Στο πλαίσιο των επιμορφωτικών δράσεων του 4ου ΠΕΚΕΣ, οι Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου που έχουν την παιδαγωγική ευθύνη σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Δήμων Αγ. Δημητρίου και Ν. Σμύρνης, σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Ήλιος», διοργάνωσαν επιστημονική – παιδαγωγική ημερίδα για τους εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των δήμων που προαναφέρθηκαν και θέμα «Η συναισθηματική εμπειρία της μάθησης».

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019, από 6μμ έως 8μμ, στο αμφιθέατρο του 1ου Γυμνασίου – Λυκείου Αγ. Δημητρίου με κεντρικό εισηγητή τον κ. Ευάγγελο Κωνσταντίνου, ψυχοθεραπευτή, επιστημονικό υπεύθυνο του Κέντρου Πρόληψης, (MSc Κοινωνικής Ψυχολογίας).

Ευχαριστούμε τους συναδέλφους για τη συμμετοχή τους και την ουσιαστική συμβολή τους στη συζήτηση που ακολούθησε την εισήγηση.

Επίσης θεωρούμε σημαντική τη δημιουργία ομάδας εκπαιδευτικών για τακτικότερες συζητήσεις – μοίρασμα εμπειρίας: «Χωρίς θέμα! Γι’ αυτό που βιώνουμε στις αίθουσες και τα σχολεία, γι’ αυτό που θέλουμε να μοιραστούμε, γι’ αυτό που θέλουμε ν’ αλλάξουμε…».

Με εκτίμηση

Η υπεύθυνη της διοργάνωσης

Παναγιώτα Παπαλεωνίδα

Σ.Ε.Ε. ΠΕ86, 4ο ΠΕΚΕΣ Αττικής, ppapaleon@sch.gr

Κατηγορίες: Επιμορφωτικές δράσεις. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.