ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ «ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟΥ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ»

Με επιτυχία διεξάχθηκε την Πέμπτη, 08/04/2021 (18:00-20:30) η διαδικτυακή επιμορφωτική ημερίδα για εκπαιδευτικούς Αγγλικής Γλώσσας Β/θμιας Εκπαίδευσης, στην οποία συμμετείχαν και αρκετοί συνάδελφοι από την Α/θμια Εκπ/ση, που διοργάνωσε η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ06 στο 4ο ΠΕΚΕΣ Αττικής, κ. Μαρία Ανδριτσοπούλου, με θέμα:
«Προτάσεις αξιοποίησης και εμπλουτισμού διδακτικού σεναρίου με τη χρήση ψηφιακών εφαρμογών».
Με ενδιαφέρον οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν διδακτικά σενάρια εμπλουτισμένα με διαδραστικές δραστηριότητες που αξιοποιούσαν κατάλληλα ψηφιακά εργαλεία, στο πλαίσιο διαθεματικών προσεγγίσεων με την Ιστορία και την Αισθητική Αγωγή. Οι προσκεκλημένοι εισηγητές, κ. Χριστίνα Δρακοπούλου και κ. Μιχάλης Τουραμπέλης (Εκπαιδευτικοί Αγγλικής Γλώσσας σε Πρότυπα Σχολεία – M.Ed in TESOL & Επιμορφωτές Β΄ Επιπέδου στις ΤΠΕ) κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των συναδέλφων καθόλη τη διάρκεια του ιστοσεμιναρίου.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ:

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΙΧΑΛΗ ΤΟΥΡΑΜΠΕΛΗ: 
Κατηγορίες: Αγγλικών, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, Δασκάλων, Δευτεροβάθμια, ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, Επιμορφωτικές δράσεις. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.