Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο για το ΕRASMUS +ΚΑ1

Στο πλαίσιο των επιμορφωτικών δράσεων του 4ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ.  Αττικής διεξήχθη το σεμινάριο για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα ΕRASMUS +ΚΑ1 (στις 22/1/2019, στο 7ο ΓΕΛ  Καλλιθέας).  Το σεμινάριο παρακολούθησαν, λόγω ΜΙΚΡΗΣ χωρητικότητας αίθουσας,  σαράντα εκπαιδευτικοί από την Α/θμια και Β/θμια Εκπαίδευσης που υπηρετούν  στη Δ/νση Εκπ/σης  Δ΄ Αθήνας.
Οι εισηγητές του σεμιναρίου Έφη Χριστοπούλου (Σ.Ε.Ε. ΠΕ70) και  Δημήτρης Καλαϊτζίδης (Σ.Ε.Ε για την Αειφορία) ενημέρωσαν τους συμμετέχοντες, με εύστοχο και υποδειγματικό τρόπο για το σχετικό πρόγραμμα και τους καθοδήγησαν  για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν, για την κατάθεση αίτησης συμμετοχής στο πρόγραμμα Erasmus+ KA1.
Θερμές ευχαριστίες  στο κ. Γιώργο Μπίκο, Δ/ντή  του σχολείου,  στην υποδιευθύντρια κα Διαμαντάκη και  στον Υπεύθυνο του Εργαστηρίου Πληροφορικής όπως και στο Σύλλογο Διδασκόντων για την πολύ καλή φιλοξενία του σεμιναρίου.
Σας ενημερώνουμε ότι σύντομα θα διοργανώσουμε σεμινάριο και για το Erasmus + KA2  και πως  θα σας ενημερώσουμε σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Κατηγορίες: Επιμορφωτικές δράσεις. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.