«Δημιουργία ομάδων και Αναζήτηση τρόπων δικτύωσης των εκπαιδευτικών που διδάσκουν Μαθηματικά για την ανάπτυξη ισχυρών κοινοτήτων πρακτικής»

Στο πλαίσιο των επιμορφωτικών δράσεων του   4ου ΠΕ.ΚΕ.Σ. Αττικής και σύμφωνα με την ανωτέρω σχετική,  διοργανώνεται από τη Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου του 3ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Μαγδαληνή Κοκκαλιάρη, κλάδου ΠΕ03, επιμορφωτικό -ενημερωτικό σεμινάριο  με θέμα:

«Δημιουργία ομάδων και Αναζήτηση τρόπων δικτύωσης των εκπαιδευτικών

που διδάσκουν Μαθηματικά για την ανάπτυξη ισχυρών κοινοτήτων πρακτικής»

Στο σεμινάριο θα έχουμε τη χαρά να συμμετάσχει η κ. Αγγελική Πολίτη, μέλος ομάδας δημιουργίας της eme, εκπαιδευτικός ΠΕ06 του 1ου Προτύπου Γυμνασίου Ιλίου,  με θέμα εισήγησης «Η eme και η e class  στην υπηρεσία της δικτύωσης των εκπαιδευτικών που διδάσκουν Μαθηματικά. Δυνατότητες και περιορισμοί.».

Η πρόσκληση απευθύνεται στους/στις εκπαιδευτικούς που διδάσκουν Μαθηματικά για το σχολικό έτος 2022-23 στα Γυμνάσια και Λύκεια όλων των τύπων των ΔΔΕ Γ Αθήνας, Δυτικής Αττικής, Δ Αθήνας, επιστημονικής ευθύνης Μαγδαληνής Κοκκαλιάρη και στοχεύει:

  1. στην ανεύρεση τρόπων δικτύωσης των εκπαιδευτικών που διδάσκουν Μαθηματικά στα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που θα απαντούν στις ανάγκες τους, συνυπολογίζοντας τις δυσκολίες έλλειψης χρόνου, αποστάσεων κ.λπ.
  2. στη δημιουργία ομάδων που θα αναλάβουν τον αρχικό συντονισμό και σχεδιασμό  της δικτύωσης
  3. στην αναζήτηση κατάλληλης πλατφόρμας για την επικοινωνία των εκπαιδευτικών, συμπληρωματικών στις ¨διά ζώσης¨ συναντήσεις, αλλά και τη συλλογή και διάθεση εκπαιδευτικών πόρων.

 

Η επιμορφωτική  δράση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022 και ώρες 17:00-19:00, στον σύνδεσμο https://minedu-secondary.webex.com/meet/mkokkal  .

 

Παρακαλούμε, επειδή  η συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη για να αντιμετωπίσουμε από κοινού τα συσσωρευμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για τη δημιουργία ομάδων δικτύωσης και συμμετοχής στο σεμινάριο, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα (κάνοντας κλικ στον υπερσύνδεσμο «φόρμα» ) ή αντιγράφοντας το σύνδεσμο  https://tinyurl.com/yc6ttpd6 ).

 

Η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου κλάδου ΠΕ03 του 3ου ΠΕΚΕΣ

 

Μαγδαληνή Κοκκαλιάρη

Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, Μαθηματικά. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.