Πρόσκληση σε επιμορφωτική δράση των εκπαιδευτικών Τομέα Υγείας -Πρόνοιας -Ευεξίας ΠΕ 87 που διδάσκουν με Α και Β ανάθεση μαθήματα της ειδικότητας Βοηθών Φαρμακείου ΕΠΑ.Λ

Αγαπητές κι αγαπητοί συνάδελφοι,

 

Στο πλαίσιο των επιμορφωτικών δράσεων που προγραμματίστηκαν από το 4ο Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Αττικής, (Πράξη 16η -03/11/2022 της Ολομέλειας), η ΣΕΕ του 4ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής κ. Ουρανία- Αναστασία  Μπελτέ ΠΕ 87.01 του Τομέα Υγείας-Πρόνοιας-Ευεξίας  ΕΠΑ.Λ, σε συνεργασία με τις συναδέλφους ΣΕΕ ΠΕ87 κ. Μ. Χατζηπέτρου, κ. Π. Καπερνέκα και κ. Μ.Α. Τσακμαλή, συνδιοργανώνει σε Πανελλαδικό επίπεδο τρίωρη επιμορφωτική δράση –  σεμινάριο εξ αποστάσεως, με θέμα:

 

««Οδηγίες και Θέματα Διδασκαλίας των μαθημάτων της Ειδικότητας Βοηθών φαρμακείου του Τομέα Υγείας -Πρόνοιας -Ευεξίας ΕΠΑ.Λ»

 

Το τρίωρο επιμορφωτικό σεμινάριο απευθύνεται στους εκπαιδευτικούς ΠΕ87 του Τομέα Υγείας- Πρόνοιας -Ευεξίας ΕΠΑ.Λ σε Πανελλαδικό επίπεδο, και θα πραγματοποιηθεί την ΔΕΥΤΕΡΑ 05/12/2022 και ώρες 15.30-18.30, μέσω της πλατφόρμας Webex στο σύνδεσμο:

https://minedu-secondary.webex.com/minedu-secondary/j.php?MTID=mdb800faf65170382f9974e8f369d98f4

Εισηγήτρια στα σεμινάρια θα είναι η κ. Ουρανία – Αναστασία (Ράνια) Μπελτέ ΣΕΕ ΠΕ87.01, Φαρμακοποιός PhD.

Σκοπός του επιμορφωτικού σεμιναρίου είναι να δοθούν οδηγίες διδασκαλίας, εκπαιδευτικό υλικό και απαντήσεις στις ερωτήσεις των εκπαιδευτικών του Τομέα Υγείας- Πρόνοιας -Ευεξίας, οι οποίοι:

  • διδάσκουν ήδη με πρώτη ή δεύτερη ανάθεση τα θεωρητικά και εργαστηριακά μαθήματα

της ειδικότητας Β. Φαρμακείου του Τομέα Υγείας- Πρόνοιας – Ευεξίας των ΕΠΑ.Λ

  • έχουν ανάθεση στα μαθήματα αυτά και ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, αν και δεν τα διδάσκουν κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά

 

Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να συμμετέχουν, παρακαλούνται να το δηλώσουν καθώς και να υποβάλλουν τις σχετικές ερωτήσεις τους, στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://forms.gle/nsR6shnGmrCWaVDp8

 

Η συμμετοχή των εκπαιδευτικών είναι προαιρετική.

Παρακαλούμε για την ενημέρωση όλων των εκπαιδευτικών και ευχαριστούμε για την συνεργασία.

 

Η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου 4ου ΠΕΚΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ουρανία- Αναστασία Μπελτέ  ΠΕ 87.01

 

 

 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ:

ΕΠΑ.Λ αρμοδιότητας 4ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ Αττικής

 

 

 

 

Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, Υγεία Πρόνοια Ευεξία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.