Πρόσκληση για συμμετοχή σε εξ αποστάσεως επιμορφωτική δράση

Στο πλαίσιο των δράσεων που προγραμματίστηκαν από το 4ο Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Αττικής (16η Πράξη της Ολομέλειας/03-11-2022), η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ60 Βαρβάρα Πρεβεζάνου, διοργανώνει εξ αποστάσεως επιμορφωτική δράση, με θέμα:

«Persona dolls: μια καινοτόμος διδακτική μεθοδολογία»

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η υποστήριξη των νηπιαγωγών στην απόκτηση των βασικών γνώσεων για την καλύτερη κατανόηση της μεθοδολογίας, του ρόλου και της χρήσης της κούκλας Persona στην εκπαιδευτική πράξη. Επιμορφώτρια του σεμιναρίου θα είναι η κ. Κατερίνα Καζέλα, Δρ. Παιδαγωγικής.

Η επιμορφωτική δράση έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, ώρα 17:30-19:00 και η συμμετοχή των εκπαιδευτικών είναι προαιρετική. Ο σύνδεσμος της ψηφιακής αίθουσας είναι:

https://minedu-primary2.webex.com/meet/prevezanou

 

Υπενθυμίζουμε ότι για τη διευκόλυνση της εξ αποστάσεως επικοινωνίας και την ομαλή διεξαγωγή της τηλεδιάσκεψης, οι συμμετέχουσες/οντες παρακαλούνται να χρησιμοποιούν το ονοματεπώνυμό τους κατά τη σύνδεσή τους στην τηλεδιάσκεψη, ώστε να γνωστοποιείται η ταυτότητά τους  και να επιβεβαιώνεται η συμμετοχή τους.

 

 Η  Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ 60

                                                                                                   

Βαρβάρα Πρεβεζάνου

 

Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, Νηπιαγωγών. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.