«Επιμορφωτική δράση – Διδακτικά Σενάρια για τα Πανελλαδικώς εξεταζόμενα Μαθήματα του Τομέα Υγείας -Πρόνοιας -Ευεξίας των ΕΠΑ.Λ »

Στο πλαίσιο των επιμορφωτικών δράσεων που προγραμματίστηκαν από το 4ο Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Αττικής, (Πράξη 15η -13/10/2022 της Ολομέλειας), η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου του 4ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής κ. Ουρανία- Αναστασία  Μπελτέ ΠΕ 87.01 του Τομέα Υγείας-Πρόνοιας-Ευεξίας  ΕΠΑ.Λ , σε συνεργασία με την ΣΕΕ κ. Μαρία Χατζηπέτρου ΠΕ 87.02 του Τομέα Υγείας-Πρόνοιας-Ευεξίας του 1ου ΠΕΚΕΣ Αττικής, συνδιοργανώνουν επιμορφωτική δράση- σεμινάριο με θέμα:

«Διδακτικά Σενάρια για τα Πανελλαδικά Μαθήματα του Τομέα Υγείας – Πρόνοιας – Ευεξίας των ΕΠΑ.Λ: Στοιχεία Ανατομίας-Φυσιολογίας ΙΙ και Υγιεινή»

Η επιμορφωτική δράση απευθύνεται σε όλους/ες τους/τις εκπαιδευτικούς των ΕΠΑ.Λ της Δευτεροβάθμιας Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δ’ Αθήνας που διδάσκουν τα Πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα του Τομέα Υγείας- Πρόνοιας -Ευεξίας «Ανατομία – Φυσιολογία ΙΙ» και «Υγιεινή» και θα πραγματοποιηθεί:

την Δευτέρα  7 Νοεμβρίου 2022, ώρα 15:00 -17:00, διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας WΕΒΕΧ και στον σύνδεσμο :

https://minedu-secondary.webex.com/minedu-secondary/j.php?MTID=m20ccc9eea063f4be90e7218c294f627f

 

Παρακαλούμε για την ενημέρωση όλων των εκπαιδευτικών και ευχαριστούμε για την συνεργασία.

                                     Η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου 4ου ΠΕΚΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

                                                         Ουρανία- Αναστασία Μπελτέ  ΠΕ 87.01

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ:

ΕΠΑ.Λ αρμοδιότητας 4ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ Αττικής

Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, Επιμορφωτικές δράσεις. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.