Επιμορφωτικό-ενημερωτικό σεμινάριο για τον Προγραμματισμό και τη Διαχείριση της ύλης των Μαθηματικών Ημερήσιων και Εσπερινών Γυμνασίων και Λυκείων

Στο πλαίσιο των επιμορφωτικών δράσεων του 3ου και 4ου ΠΕ.ΚΕ.Σ. Αττικής και σύμφωνα με τις ανωτέρω σχετικές,  διοργανώνεται από τη Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου του 3ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Μαγδαληνή Κοκκαλιάρη, κλάδου ΠΕ03, επιμορφωτικό-ενημερωτικό σεμινάριο, σε συνεργασία με τους Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου κλάδου ΠΕ03: Κωνσταντίνο Ανεστόπουλο του ΠΕ.ΚΕ.Σ. Στερεάς Ελλάδας και Δημήτρη Αργύρη του 5ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής, επιμορφωτικό -ενημερωτικό σεμινάριο  με θέμα:

«Προγραμματισμός και Διαχείριση της ύλης των Μαθηματικών

Ημ. και Εσπ. Γυμνασίων και Λυκείων:

Επισημάνσεις και προβληματισμοί»

Η επιμορφωτική  δράση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2022 και ώρες 12:00-14:00, στο σύνδεσμο: https://minedu-secondary2.webex.com/meet/anesto (Meeting number: 121 387 6408 για εύκολη πρόσβαση από κινητές συσκευές), με βάση το πρόγραμμα:

Ώρα Εισηγητής Θέμα
12:00–12:15 Δημήτρης Αργύρης, Α, Β, Γ Γυμνασίου
12:15–12:30 Κωνσταντίνος Ανεστόπουλος, Γενική Παιδεία Α, Β Λυκείου
12:30–12:45 Μαγδαληνή Κοκκαλιάρη, Προσανατολισμού Β και Γ Λυκείου, (μάθημα κόντρα) Γ Λυκείου
12:45–13:00 Νικόλαος Τάσος, Σύμβουλος Β΄του ΙΕΠ για τα Μαθηματικά Η φιλοσοφία της πρότασης του ΙΕΠ για τη διαχείριση  της ύλης
13:00–14:00                                        Συζήτηση – Ερωτήσεις

 

Η πρόσκληση απευθύνεται στους/στις εκπαιδευτικούς που διδάσκουν Μαθηματικά για το σχολικό έτος 2022-23 στα Γυμνάσια και Λύκεια όλων των τύπων των ΔΔΕ Γ Αθήνας, Δυτικής Αττικής, Δ Αθήνας, επιστημονικής ευθύνης Μαγδαληνής Κοκκαλιάρη και των παραπάνω Σ.Ε.Ε..

Παρακαλούμε τις Διευθύντριες και Διευθυντές, ζητώντας την κατανόησή τους, να διευκολύνουν τις/τους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να συμμετάσχουν και τους εκπαιδευτικούς, για την αρτιότερη οργάνωση του σεμιναρίου, να δηλώσουν τη συμμετοχή, τη διαθεσιμότητα τους και κυρίως τα ερωτήματά τους συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα (κάνοντας κλικ στον υπερσύνδεσμο «φόρμα») ή αντιγράφοντας το σύνδεσμο tinyurl.com/mr25mynw  ).

 

Η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου κλάδου ΠΕ03 του 3ου ΠΕΚΕΣ

 

Μαγδαληνή Κοκκαλιάρη

και

Ο Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου κλάδου ΠΕ03 του  5ου ΠΕΚΕΣ

 

Δημήτρης Αργύρης

   
Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, Μαθηματικά. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.