Βιωματικό σεμινάριο των εκπαιδευτικών Μουσικής Αγωγής: «Οργάνωση και Διεύθυνση Μαθητικών Μουσικών Συνόλων- Σχολικές Εορτές»

Αγαπητοί/ές συνάδελφοι,

Σε συνέχεια της επικοινωνίας και συνεργασίας μας θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι την Πέμπτη 15 Μαρτίου και ώρα 17:00-19:30 θα πραγματοποιηθεί βιωματικό σεμινάριο με θέμα: «Οργάνωση και Διεύθυνση Μαθητικών Μουσικών Συνόλων- Σχολικές Εορτές», το οποίο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς μουσικής Α/θμιας και Β/θμιας, Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων του 3ου & 4ου & 6ου ΠΕΚΕΣ Αττικής, που εργάζονται σε γενικά ή ειδικά σχολεία και ενδιαφέρονται να αποκτήσουν δεξιότητες στην οργάνωση και διεύθυνση μουσικών συνόλων. Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου θα διδαχθούν βασικές τεχνικές διεύθυνσης και ταυτόχρονα θα απαντηθούν  ερωτήματα σε προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά όταν καλούμαστε να σχηματίσουμε μουσικά σύνολα με το δυναμικό των μαθητών/τριών μας, τόσο για τις ανάγκες του μαθήματος, όσο και την διοργάνωση μιας συναυλίας. Ιδιαίτερη αναφορά θα γίνει και για μαθητές/τριες με προβλήματα όρασης. Εισηγήτρια του εργαστηρίου διεύθυνσης ορχήστρας είναι η αρχιμουσικός κ. Κάτια Μολφέση και εισηγήτρια στην οργάνωση σχολικών εορτών η Σ.Ε.Ε.  Έλενα Ανδρέου.

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ωδείου Πειραιώς του Πειραϊκού Συνδέσμου (Καραΐσκου 104, Πειραιάς). Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19.

Σημειώνεται ότι η συμμετοχή των εκπαιδευτικών στο εργαστήριο είναι προαιρετική, ενώ θα χορηγηθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Για τη συμμετοχή σας στο εργαστήριο θα πρέπει να συμπληρώσετε και να υποβάλετε την ακόλουθη ηλεκτρονική δήλωση:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfUFil-TEGMAtevw29smsHY7Cq7nPpvgg1qqK1WCkfgBtmV2Q/viewform

 

ΕΛΕΝΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Σ.Ε.Ε  Μουσικής  ΠΕ.79

3ου, 4ου και 6ου ΠΕΚΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Κατηγορίες: Μουσική. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.