Επιμορφωτικό Διαδικτυακό Σεμινάριο Εκπαιδευτικών του 4ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ Αττικής, με θέμα «Γενικές Οδηγίες Πρώτων Βοηθειών για Παιδιά και Εφήβους στο Σχολικό περιβάλλον»

Ο Οργανωτικός Συντονιστής κ. Νίκος Καμήλος και οι Συντονιστές/στριες Εκπαιδευτικού Έργου του 4ου ΠΕΚΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, σύμφωνα με την απόφαση της 17ης Ολομέλειας 18/11/2021, διοργανώνουν την υλοποίηση επιμορφωτικού σεμιναρίου, σε συνεργασία με την 1η και 2η Τ.Ο.Μ.Υ. Αγίου Δημητρίου, για την κάλυψη επιμορφωτικών αναγκών των εκπαιδευτικών της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας, Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Προσχολικής Αγωγής Δ’ Αθήνας. Το θέμα του επιμορφωτικού σεμιναρίου είναι:

«Γενικές Οδηγίες Πρώτων Βοηθειών για Παιδιά και Εφήβους στο Σχολικό περιβάλλον»

Το σεμινάριο που απευθύνεται στους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των αντίστοιχων Δ/νσεων Εκπαίδευσης Δ’ Αθήνας, αρμοδιότητας του 4ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ Αττικής, προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021, ώρα 17:00 – 19:30 διαδικτυακά, μέσω πλατφόρμας WEBEX, στο σύνδεσμο:

https://minedu-secondary.webex.com/minedu- secondary/j.php?MTID=m96c8f7f1cee1adfa252b59e0ef351852

Εισηγήτριες στο σεμινάριο θα είναι οι Παιδίατροι κ.κ. Μαρία-Ελένη Τσίτουρα της 2ης Τ.Ο.Μ.Υ. Αγίου Δημητρίου και η κ. Γιαννούλα Γιαλελή της 1ης ΤΟΜΥ Αγίου Δημητρίου.

Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να συμμετάσχουν παρακαλούνται μπορούν να δηλώσουν την συμμετοχή τους στην φόρμα: https://forms.gle/3SZrCikBpT3QWEtu7

Επίσης με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία της συνάντησης, μπορούν να υποβληθούν στην φόρμα ερωτήματα προς τις εισηγήτριες ή ενδεχομένως να αναφερθούν και συμβάματα – περιστατικά στην σχολική τους μονάδα και ο τρόπος που αντιμετωπίσθηκαν.

 

Παρακαλούμε για την ενημέρωση των εκπαιδευτικών και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

 

 

Ο Οργανωτικός Συντονιστής                                                      Εκ μέρους των Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου

Νικόλαος Καμήλος ΠΕ70              Μπελτέ Ουρανία- Αναστασία ΣΕΕ ΠΕ87.01

Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, Δασκάλων, Δευτεροβάθμια, ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, Επιμορφωτικές δράσεις, Υγεία Πρόνοια Ευεξία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.