Επιμορφωτική Συνάντηση με θέμα την Αξιολόγηση Μαθητών/ τριών

Αγαπητές/ οί κκ Διευθυντές/ ντριες και συναδέλφισσες/ οι,

 Με την αφορμή της λήξης του α΄ τριμήνου καθώς και με την εισαγωγή των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων στο Πρόγραμμα των Δημοτικών Σχολείων καλό είναι να επικαιροποιήσουμε και να δημιουργήσουμε έναν «κοινό τόπο», στο πλαίσιο πάντα του εφικτού, όσον αφορά στην αξιολόγηση των μαθητών/ τριών μας.

Για τον λόγο αυτό καλούνται οι κκ Διευθυντές/ ντριες των σχολείων παιδαγωγικής μου ευθύνης καθώς κι ένας/ μία εκπρόσωπος του Συλλόγου Διδασκόντων, την Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου 2021, και ώρες 12.30΄ – 14.00΄ μ.μ. σε διαδικτυακή συζήτηση/ ενημέρωση με θέμα:

«Αξιολόγηση Μαθητών/ τριών του Δημοτικού Σχολείου: Νομοθετικές διατάξεις, σύγχρονες τάσεις και αντιλήψεις»

 Στόχος είναι οι παρευρισκόμενοι/ ες να λειτουργήσουν ως πολλαπλασιαστές/ στριες στους Παιδαγωγικούς Συλλόγους Διδασκόντων που θα γίνουν ενόψει της παράδοσης βαθμολογίας α΄ τριμήνου. Εννοείται ότι αν κάποιος/α άλλος/η συνάδελφος/ισσα, εκτός των ορισμένων, δύναται κι επιθυμεί εκείνη την ώρα να συνδεθεί και να παρακολουθήσει την επιμόρφωση είναι καλοδεχούμενος/ η.

 

Η επιμορφωτική μας συνάντηση θα γίνει στο:

 

https://minedu-primary2.webex.com/meet/efchristo

Παρακαλώ τις/ τους κκ Διευθυντές/ ντριες να προωθούν άμεσα στις/ στους συναδέλφισσες/ ους τις εγκυκλίους που στέλνω!

 

Με εκτίμηση

Η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου, κλ. ΠΕ70

4ο ΠΕΚΕΣ Αττικής

Ευσταθία (Έφη) Χριστοπούλου

Δημοσιεύθηκε στην ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, Δασκάλων, ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, Επιμορφωτικές δράσεις, ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.