Η αξιοποίηση του Tinkercad στη διδασκαλία μηχανολογικών μαθημάτων

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι

Στο πλαίσιο των επιμορφωτικών δράσεων του 4ου ΠΕΚΕΣ Αττικής και με απόφαση της Ολομέλειας (Πράξη 17η/18-11-2021), θα ήθελα να σας ενημερώσω, για όποιον συνάδελφο επιθυμεί,  για τη διοργάνωση επιμορφωτικής δράσης με θέμα: “Η αξιοποίηση του Tinkercad στη διδασκαλία μηχανολογικών μαθημάτων”, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου 2021 και ώρες 12.00 έως 14.00. Η δράση αυτή θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως σύγχρονα με χρήση της πλατφόρμας webex και σύνδεση στον ακόλουθο σύνδεσμο: 

https://minedu-secondary2.webex.com/meet/astergiou

Κύριος εισηγητής θα είναι ο εκπαιδευτικός ΠΕ82, υποδιευθυντής του 2ου ΕΠΑ.Λ. Ιλίου κ. Ανδρέας Στεργίου.

 

 

Η επιμορφωτική δράση διοργανώνεται για τους εκπαιδευτικούς ΠΕ82 και ΤΕ Μηχανολόγων, έχει επικουρικό υποστηρικτικό χαρακτήρα, στο πλαίσιο επικουρικής στήριξης της μαθησιακής διαδικασίας και ανατροφοδότησης των εκπαιδευτικών διεργασιών με χρήση εργαλείων ΕξΑΕ και υλοποιείται κατόπιν αιτημάτων συναδέλφων. Η συμμετοχή των εκπαιδευτικών είναι προαιρετική, για όποιον συνάδελφο επιθυμεί και εφόσον δεν παρεμποδίζεται η ομαλή λειτουργία του σχολείου. Δεν θα χορηγηθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία. Με συναδελφικούς χαιρετισμούς.

Ο Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ82-Μηχανολόγων

με έδρα στο 1ο ΠΕΚΕΣ Αττικής & επιστημονική ευθύνη στο 4ο ΠΕΚΕΣ Αττικής

Ευστάθιος Αθ. Ζωγόπουλος

Δρ. Μηχανικός Ε.Μ.Π.

Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, Δευτεροβάθμια, ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, Επιμορφωτικές δράσεις, Μηχανολόγων. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.