Ευχαριστήριο για τη συμμετοχή σας στην Ημερίδα Πληροφορικής, με συνδέσμους των εισηγήσεων και βίντεο

Αγαπητές συναδέλφισσες και αγαπητοί συνάδελφοι,

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την ουσιαστική συμμετοχή σας στην ημερίδα «Η Πληροφορική στο προσκήνιο! Οι εκπαιδευτικοί μοιράζονται γνώση και εμπειρία» που υλοποιήθηκε στις 20 Οκτωβρίου 2021.

Επιχειρήσαμε μια περιεκτική παρουσίαση των ζητημάτων διδασκαλίας της Πληροφορικής, από πρωταγωνιστές της εκπαιδευτικής διαδικασίας και σχέσης, σε όλους τους τύπους σχολείων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας, τυπικής αλλά και ειδικής εκπαίδευσης.

Ευχαριστώ θερμά τους εκλεκτούς εισηγητές μας που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να αναδείξουν τις ποικίλες πτυχές του θέματος και να φέρουν στο προσκήνιο την αλήθεια της σχολικής τάξης και του εργαστηρίου πληροφορικής.Ιδιαίτερη χαρά και πλούτο στην ημερίδα μας, έδωσε η συμμετοχή συναδελφισσών από τα σχολεία της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης που μας άνοιξαν ένα μεγάλο παράθυρο στον «αθέατο» κόσμο τους.

Ένα πραγματικό Πανόραμα της Πληροφορικής στην Εκπαίδευση το οποίο βιντεοσκοπήθηκε και μπορείτε να το παρακολουθήσετε ακολουθώντας το σύνδεσμο εδώ.

Μπορείτε να ανατρέξετε στις εργασίες – παρουσιάσεις της ημερίδας, ακολουθώντας τους παρακάτω συνδέσμους.

Εκπαιδευτικοί Πληροφορικής σε:

Επιθυμούμε τη συνέχιση της επικοινωνίας και συνεργασίας μας, μέσω ομάδων ανά βαθμίδα ή και τύπο σχολείου, ώστε κανείς να μην αισθάνεται «μόνος». Η ομάδα αλληλογραφίας pe86 των Πληροφορικών της Δ΄ Αθήνας βοηθάει επίσης στην ανταλλαγή πληροφοριών. Αξιοποιήστε τα!

Γνωρίζοντας κανείς τη «Μεγάλη Εικόνα», τοποθετείται καλύτερα στο μικρότερο κόσμο του. Ευχόμαστε αυτό το πολύτιμο μοίρασμα να βοηθήσει το έργο μας!

Με εκτίμηση
Παναγιώτα (Γιούλη) Παπαλεωνίδα
ΣΕΕ ΠΕ86, 4ο ΠΕΚΕΣ Αττικής

Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, Επιμορφωτικές δράσεις, Πληροφορική. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.