11/11/21 Πρόληψη ατυχημάτων στο χώρο του σχολείου- Επιμορφωτικό Σεμινάριο

ΠΡΟΛΗΨΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ (pnj)

Στο πλαίσιο των επιμορφωτικών δράσεων του 4ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής, η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Αγγλικής Γλώσσας (ΠΕ06),κ. Μαρία Ανδριτσοπούλου, σε συνεργασία με τους παρακάτω Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου: κ.κ. Άννα Ζουγανέλη (ΠΕ70), Νικόλαο Καμήλο (ΠΕ70), Ιωάννα Καμπούρμαλη (ΠΕ70), Ευσταθία Χριστοπούλου (ΠΕ70) &Αγγελική Χρονοπούλου – Σακκά (ΠΕ02) διοργανώνει επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα:

«Πρόληψη ατυχημάτων στο χώρο του σχολείου».

Το επιμορφωτικό σεμινάριο απευθύνεται προς τους Διευθυντές/-ντριες & Υποδιευθυντές/-ντριες των σχολικών μονάδων παιδαγωγικής ευθύνης των ανωτέρω ΣΕΕ, θα είναι συνολικής διάρκειας περίπου έξι (6) ωρών και θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω CISCO WEBEX MEETINGS σε δυο ημέρες, τη Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου 2021 και την Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2021, κατά τις ώρες 17.30 – 20.30 στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://minedu-primary2.webex.com/meet/andrimaria

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος: εδώ  ή  https://docs.google.com/forms/d/1QUoXlSt8sDZvLpNBXrEcVnsKBBObaW6sEHxIa4D4WcY/viewform?edit_requested=true

Πρόγραμμα Επιμορφωτικού Ιστοσεμιναρίου

Αφίσα: ΠΡΟΛΗΨΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ (PDF)

Εισηγητές του σεμιναρίου θα είναι οι ακόλουθοι επιστήμονες:

Ιωάννης Παπαδόπουλος, Ορθοπαιδικός, Αν. Καθηγητής Ιατρικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ).

  1. Δημήτριος Κρεντήρης, Γενικός Ιατρός, Υποδιευθυντής Κέντρου Υγείας Σαλαμίνας.

Από το 2010 οι παραπάνω διακεκριμένοι επιστήμονες είναι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές ενηλίκων από το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ) και στα πλαίσια της ενότητας Διαχείριση Κινδύνων και Κρίσεων στις Σχολικές-Εκπαιδευτικές Μονάδες διδάσκουν το αντικείμενο της Πρόληψης των Ατυχημάτων στα Σχολεία στους εκπαιδευτικούς και λοιπούς υπευθύνους των σχολείων όλης της Ελλάδας (σε Μακεδονία, Ήπειρο, Θεσσαλία, Θράκη, Στερεά, Κρήτη, Πελοπόννησο).

Σκοπός του διαδικτυακού επιμορφωτικού σεμιναρίου είναι η πρόληψη ατυχημάτων εντός του σχολικού περιβάλλοντος με χρηστικές συμβουλές για διάφορες κατηγορίες ατυχημάτων.

Όσοι Διευθυντές/-ντριες και Υποδιευθυντές/-ντριες επιθυμούν να παρακολουθήσουν το επιμορφωτικό σεμινάριο, παρακαλώ να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος:

https://docs.google.com/forms/d/1QUoXlSt8sDZvLpNBXrEcVnsKBBObaW6sEHxIa4D4WcY/viewform?edit_requested=true

Μετά τη λήξη του επιμορφωτικού σεμιναρίου, που είναι προαιρετικό, θα δοθούν Βεβαιώσεις συμμετοχής σε όλους τους/τις συμμετέχοντες/-ουσες.

Σημ. Επισυνάπτεται το πρόγραμμα του διαδικτυακού σεμιναρίου και για τις δυο ημέρες διεξαγωγής του.

Οι Συντονιστές/ίστριες Εκπαιδευτικού Έργου 4ου ΠΕΚΕΣ Αττικής

Ανδριτσοπούλου Μαρία ΠΕ06,

Ζουγανέλη Άννα (ΠΕ70),

Καμήλος Νικόλαος (ΠΕ70),

Καμπούρμαλη Ιωάννα (ΠΕ70),

ΧριστοπούλουΕυσταθία (ΠΕ70)

Χρονοπούλου – Σακκά Αγγελική (ΠΕ02)

 

Κατηγορίες: Αγγλικών, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, Δασκάλων, Δευτεροβάθμια, Φιλολόγων. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.