Πρόσκληση σε διαδικτυακή συνάντηση συνεργασίας για εκπαιδευτικούς κλάδων ΠΕ83 και 84

Σύμφωνα με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο οι Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου (ΣΕΕ) είναι υπεύθυνοι για την επιστημονική και παιδαγωγική στήριξη των σχολικών μονάδων, για την υποστήριξη της εφαρμογής του ΑΠΣ και εκπαιδευτικών καινοτομιών και για την ικανοποίηση των επιμορφωτικών αναγκών των εκπαιδευτικών.

Σε αυτό το πλαίσιο αυτό προσκαλούνται οι εκπαιδευτικοί των κλάδων ΠΕ 83 και ΠΕ 84 που διδάσκουν το μάθημα της Τεχνολογίας,  σε διαδικτυακή συνάντηση εργασίας την Δευτέρα

4 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 12.30-14.00 στον παρακάτω σύνδεσμο

https://minedu-secondary2.webex.com/meet/elechondro

Στην τηλεσυνάντηση μπορούν να παραστούν προαιρετικά και οι εκπαιδευτικοί όλων των υπολοίπων κλάδων που διδάσκουν το μάθημα καθώς και όλοι οι αναπληρωτές. Τα θέματα που θα τεθούν στη συνάντηση είναι : α) γνωριμία εκπαιδευτικών με τον ΣΕΕ β)  προγραμματισμός του μαθήματος για το σχολικό έτος 2021-22 γ) Θέματα διαχείρισης του μαθήματος δ) ζητήματα προτεραιότητας για κάθε σχολική μονάδα σχετικά με το μάθημα, που αφορούν το έργο του ΣΕΕ.

Οι ΣΕΕ Επιστημονικής και Παιδαγωγικής ευθύνης

 

Ελευθέριος Χονδρογιάννης

Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου Ηλεκτρονικών ΠΕ 84

Στέλιος Καραγιάννης

Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου Ηλεκτρολόγων ΠΕ 83

 

Δημοσιεύθηκε στην ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, Δευτεροβάθμια, ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, Επιμορφωτικές δράσεις, Ηλεκτρολόγων, Ηλεκτρονικών. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.