Επιμορφωτική συνάντηση για τις/ τους εκπαιδευτικούς Θεατρικής Αγωγής ΠΕ91 – ΠΕ91.01 και ΠΕ91.02, «Βασικές αρχές Διδακτικής της Θεατρικής Αγωγής και της Θεατρικής πράξης»

Η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου (Σ.Ε.Ε.) Θεατρικής Αγωγής Παναγιώτα (Νάγια) Μποέμη, σύμφωνα με το Αρ. Πρωτ.103742/Ε3/26-08-2021 έγγραφο του ΥΠΑΙΘ και στο πλαίσιο για ενιαία επιμόρφωση στα 12 ΠΕ.Κ.Ε.Σ. επιστημονικής ευθύνης της, διοργανώνει επιμορφωτική συνάντηση για τις/τους εκπαιδευτικούς Θεατρικής Αγωγής ΠΕ 91 (ΠΕ 91.01 και ΠΕ 91.02) των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης – γενικής και ειδικής αγωγής, αρμοδιότητας 4ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής με θέμα:

 

«Βασικές αρχές Διδακτικής της Θεατρικής Αγωγής και της Θεατρικής Πράξης»

 

Η επιμορφωτική συνάντηση θα υλοποιηθεί διαδικτυακά, την Πέμπτη 23/09/21, ώρα 12.30-14.00 μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων Webex, στον σύνδεσμο https://minedu-secondary.webex.com/meet/panboemi.

Παρακαλούνται οι Διευθυντές και οι Διευθύντριες των σχολικών μονάδων να ενημερώσουν τις/τους εκπαιδευτικούς Θεατρικής Αγωγής ενυπόγραφα και να διευκολύνουν τις/τους συναδέλφους για την παρακολούθηση της επιμορφωτικής συνάντησης.

Σας  ευχαριστούμε  για τη  συνεργασία.

Η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου, κλ. ΠΕ 91 Θεατρικής Αγωγής

Παναγιώτα (Νάγια) Μποέμη

Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, Δασκάλων, ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, Επιμορφωτικές δράσεις, Θέατρο. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.