Πέμπτη 13-5-2021. Διαδικτυακή συνάντηση ενημέρωσης των Εκπαιδευτικών ΚλΠΕ 84 & ΤΕ01.07

Στο πλαίσιο των ενημερωτικών δράσεων του Συντονιστή Εκπαιδευτικών Έργου Ηλεκτρονικής του 4ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής (Πράξη 8/13-5-2021  της Ολομέλειας) ο Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ 84 με επιστημονική ευθύνη το 4ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής κύριος Ελευθέριος Χονδρογιάννης ΚΑΛΕΙ όλους τους/τις εκπαιδευτικούς που έχουν ανάθεση στα μαθήματα της Ειδικότητας της Ηλεκτρονικής σε διαδικτυακή συνάντηση, την Πέμπτη 13-5-2021 και ώρα 16:30 για να συμμετάσχουν και οι συνάδελφοι που υπηρετούν σε Εσπερινά ΕΠΑΛ.

 

Α. Η εξ’ αποστάσεως διαδικτυακή ενημέρωση γίνεται με αφορμή την Προκήρυξη του ΙΕΠ για την σύνταξη νέων ωρολογίων  προγραμμάτων και νέων ειδικοτήτων στα ΕΠΑΛ και για τον Τομέα μας και την Ειδικότητα της Ηλεκτρονικής στη Γ’ τάξη, ωστόσο θα ήθελα η συζήτηση να επεκταθεί και στην καταγραφή ή αποστολή συγκεκριμένων γραπτών προτάσεων από τους συναδέλφους σχετικά με το παρόν και το μέλλον της Ειδικότητας. Ήδη έχω λάβει κάποιες προτάσεις και σκέψεις από αρκετούς συναδέλφους.

 

Β. Επίσης θα σας ενημερώσω για την πρωτοβουλία μου σχετικά με τις επαφές και τηλεδιασκέψεις που έχουμε κάνει με τους δύο από τους τρεις εμπειρογνώμονες που έχει ορίσει το ΙΕΠ και στις οποίες συμμετείχαν ορισμένοι συνάδελφοι και από τις τρεις περιφέρειες που έχω επιστημονική ευθύνη καθώς και ένας συνάδελφος Ηλεκτρονικός ΠΕ 84, εκπρόσωπος της ΕΤΕ. Να τονίσουμε ότι οι επαφές αυτές έχουν άτυπο και καθαρά επικουρικό χαρακτήρα προς την Ομάδα έργου που έχει ορίσει το ΙΕΠ.

 

Γ. Μετά την συνάντηση θα καταθέσουμε μία δική μας γραπτή Πρόταση σε συνεργασία μαζί με τον Συντονιστή Εκπαιδευτικών Έργου ΠΕ 84 της περιφερειακής Δ/νσης κεντρικής Μακεδονίας  κο Χασιώτη προς το Τμήμα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του Ι.Ε.Π.

 

Στην ανωτέρω δράση μπορούν να συμμετέχουν και οι εκπαιδευτικοί ΠΕ 84 που διδάσκουν τεχνολογία στο Γυμνάσιο. Επισημαίνεται ότι η συμμετοχή είναι προαιρετική αλλά δεοντολογικά αναγκαία δεδομένου ότι βρισκόμαστε στα πρόθυρα εξελίξεων.

 

Η διαδικτυακή συνάντηση ενημέρωσης θα πραγματοποιηθεί  την Πέμπτη 13 Μαΐου 2021, 16:30 έως 18:30, στην διαδικτυακή διεύθυνση  

https://minedu-secondary2.webex.com/meet/elechondro.

 

Τον διάλογο μεταξύ των ομιλητών συντονίζει ο Υποδιευθυντής του 1ου ΕΠΑΛ Περάματος Ηλεκτρονικός (ΠΕ 84) Δρ. Κοτσιφάκος Δημήτριος.

 

Παρακαλούνται όλοι και όλες οι συνάδελφοι Ηλεκτρονικοί να συμμετάσχουν ενεργά στην συνάντηση, να εισηγηθούν προφορικά αλλά και να καταθέσουν γραπτώς συγκεκριμένες προτάσεις για την Ειδικότητα.

 

Παρακαλούνται οι Διευθυντές/ντριες να ενημερώσουν τους/τις συναδέλφους στην ηλεκτρονική αλληλογραφία τους για την εν λόγω δράση.

 

Ο Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ 84  

Αττικής, Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας

 

Ελευθέριος Σπ. Χονδρογιάννης

 

Δημοσιεύθηκε στην ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, Δευτεροβάθμια, ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, Επιμορφωτικές δράσεις, Ηλεκτρονικών. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.