ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ (ΠΕ06)

Με επιτυχία διεξάχθηκε επιμορφωτικό διαδικτυακό σεμινάριο για εκπαιδευτικούς Αγγλικής Γλώσσας (ΠΕ06) Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης την Πέμπτη 15/4/2021, 11.30-13.00 (Α/θμια Εκπαίδευση) και 16.00-17.30 (Β/θμια Εκπαίδευση), με θέμα: «Storytellinga curriculum enhancement strategy/Η Αφήγηση ως στρατηγική εμπλουτισμού του αναλυτικού προγράμματος».

Το ιστοσεμινάριο διοργανώθηκε από την ΣΕΕ ΠΕ06 κ. Μαρία Ανδριτσοπούλου σε συνεργασία με τη ΣΕΕ ΠΕ06 του 5ου ΠΕΚΕΣ Αττικής, κ. Ευαγγελία Καραγιάννη και με προσκεκλημένη εισηγήτρια την κ. Ζάφη Μανδάλη, Υπεύθυνη Εκπ/κό ΠΕ06 του Τμήματος Αγγλικής Γλώσσας των Εκπαιδευτηρίων «Ελληνογερμανική Αγωγή»

Εξαιρετικές οι εισηγήσεις της κ. Ζάφης Μανδάλη κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών Αγγλικής Γλώσσας (ΠΕ06) τόσο της Α/θμιας όσο και της Β/θμιας εκπαίδευσης της Δ΄ Αθήνας και της Ανατολικής Αττικής.
Δημοσιεύθηκε στην Αγγλικών, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, Δασκάλων, Δευτεροβάθμια, ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, Επιμορφωτικές δράσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.