Τέταρτη ενημερωτική συνάντηση για γονείς-κηδεμόνες των Νηπιαγωγείων του Δήμου Μοσχάτου- Ταύρου, σε συνεργασία με το Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας, Συμβουλευτικής και Ισότητας των Φύλων του Δήμου

Στο πλαίσιο της επικοινωνίας με τους γονείς-κηδεμόνες και της ενημέρωσής τους για θέματα που τους απασχολούν, το 4ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ.,  δια της Συντονίστριας Εκπαιδευτικού Έργου Προσχολικής Εκπαίδευσης κ. Νικολούδη Τριανταφυλλιάς, σε συνεργασία με το Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας, Συμβουλευτικής και Ισότητας των Φύλων του Δήμου Μοσχάτου- Ταύρου, πραγματοποιεί μέσω τηλεδιάσκεψης την Τετάρτη 31/3/2021, από τις 17.30-19.00,  την τέταρτη συνάντηση για γονείς-κηδεμόνες των Νηπιαγωγείων του Δήμου Μοσχάτου- Ταύρου.  Θέμα της συνάντησης είναι: «Η μετάβαση από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό Σχολείο».

Εισηγήτρια είναι η κ. Δήμητρα Παπαγεωργίου, ψυχολόγος του Δήμου Μοσχάτου- Ταύρου. Τη συζήτηση συντονίζει  η κ. Τριανταφυλλιά Νικολούδη Σ.Ε.Ε. ΠΕ 60 του 4ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής.

Η συνάντηση απευθύνεται στους γονείς-κηδεμόνες των Δημόσιων και Ιδιωτικών Νηπιαγωγείων του Δήμου Μοσχάτου- Ταύρου, και σε όσες/όσους Νηπιαγωγούς  των παραπάνω Νηπιαγωγείων επιθυμούν να παρακολουθήσουν.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Για την παρακολούθησή, μέσω της πλατφόρμας Webex  Meetings οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να ακολουθήσουν τις ακόλουθες οδηγίες:

α. Συνδέεστε  με τον παρακάτω ηλεκτρονικό σύνδεσμο:

https://minedu-primary.webex.com/meet/tnikoloudi

β. Στη συνέχεια μπορείτε να δώσετε όνομα και επίθετο (για να γνωρίζουμε ποιοι εισέρχονται στην αίθουσα) και ένα e-mail.

Τα προσωπικά δεδομένα που θα δοθούν από τους/τις συμμετέχοντες/ουσες θα χρησιμοποιηθούν από τους διοργανωτές μόνο για τους σκοπούς    της συνάντησης  (σύνδεση) και δεν θα διατεθούν σε κανένα άλλο   φυσικό  πρόσωπο ή εταιρεία και για κανένα λόγο.

Παρακαλούμε να ενημερωθούν όλοι οι γονείς-κηδεμόνες και να τους αποσταλεί η αφίσα.

Η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου, κλ. ΠΕ60

4ο ΠΕΚΕΣ Αττικής

Τριανταφυλλιά Νικολούδη

Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, Επιμορφωτικές δράσεις, Νηπιαγωγών, Προσχολική Αγωγή. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.