Πρόσκληση σε Επιμορφωτική Συνάντηση με θέμα: «Καλές πρακτικές στη διδασκαλία των μαθημάτων του Τομέα Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος των ΕΠΑΛ»

Στο πλαίσιο των επιμορφωτικών δράσεων του 4ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ Αττικής και σύμφωνα με την 4/11-3-2021 της Ολομέλειας του 4ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. σας ενημερώνουμε ότι η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Δήμητρα Ευτέρπη Σωτηροπούλου καλεί τους εκπαιδευτικούς των κλάδων ΠΕ88.01, ΠΕ88.02, ΠΕ88.03, ΠΕ88.04 και ΠΕ88.05, σε Επιμορφωτικό Σεμινάριο με θέμα:

«Καλές πρακτικές

στη διδασκαλία των μαθημάτων του Τομέα Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος των ΕΠΑΛ»

Εισηγητές θα είναι:

  1. Ιωάννης Παπαϊωάννου (ΠΕ88.03)  ΕΠΑΛ Αλιβερίου

Θέμα: α. Ορθές πρακτικές εδαφοβελτίωσης. Διδακτική πρόταση για το μάθημα Ερευνητικές Εργασίες για την Τεχνολογία, της Α΄ τάξης ΕΠΑΛ

           β. «Το ΕΠΑΛ Αλιβερίου ανοίγεται στην κοινωνία με σύγχρονες ‘καλές’ πρακτικές Γεωργίας, (επιχειρηματικότητας, τεχνολογίας, αειφορίας)».

 

  1. Ευφροσύνη Νάκου (ΠΕ81, ΠΕ88.05) Μς Αγροχημείας Περιβάλλοντος, 1ο ΕΠΑΛ Πρέβεζας.

Θέμα: «Ορθολογική διαχείριση  περιβαλλοντικών προβλημάτων ενός κλειστού οικοσυστήματος, με άξονα την αειφορία». Μια διαθεματική προσέγγιση του θέματος μέσα από ομαδοσυνεργατική μέθοδο εργασίας και παιχνίδι ρόλων.

 

  1. Δέσποινα Μπάμπου(ΠΕ 88.01) Γεωπόνος-εκπαιδευτικός Β/θμιας, MSc  – ΕΠΑ.Λ. Αναβρύτων / 3ο Γυμνάσιο Κηφισιάς

Θέμα: «Μια εναλλακτική προσέγγιση του μαθήματος Τεχνολογίας Β’ Γυμνασίου». Διδακτική πρόταση που αφορά στη μελέτη και προσομοίωση ίδρυσης εταιρειών και παραγωγής προϊόντων.

 

Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021 και ώρα 12.00-2.00 μμ  στο σύνδεσμο

https://minedu-secondary.webex.com/meet/disotiropo

 

Όποιος/α επιθυμεί να συμμετάσχει παρακαλείται να συμπληρώσει τα στοιχεία του στη φόρμα:

https://forms.gle/eV6ZpzjQroSQJA3WA

Η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου

Γεωπονίας, Διατροφής και Περιβάλλοντος

 

Δρ. Δήμητρα Ευτέρπη Σωτηροπούλου

 

 

Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, Γεωπονία, Διατροφή και Περιβάλλον, ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, Επιμορφωτικές δράσεις. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.