Επιμορφωτική δράση-Ημερίδα για τα μαθήματα της Ειδικότητας: Τεχνικός Ηλεκτρονικών και Υπολογιστικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων, Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών

Στο πλαίσιο των επιμορφωτικών δράσεων του 4ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής (Πράξη 5η/10.3.2021 της

Ολομέλειας) ο Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ 84 με έδρα  το 4ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής προσκαλεί τους εκπαιδευτικούς Κλ.ΠΕ 84 και ΤΕ 01.07 Ηλεκτρονικών που έχουν ανάθεση τα μαθήματα της ειδικότητας : «Τεχνικός Ηλεκτρονικών και Υπολογιστικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων, Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών» των Επαγγελματικών Λυκείων και των Εργαστηριακών Κέντρων περιοχής αρμοδιότητάς του, να παρακολουθήσουν τις παρακάτω δράσεις με έγκριτους ομιλητές :

Όλες οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά. Ο σύνδεσμος είναι ο παρακάτω : Θα αντιγράψετε τον σύνδεσμο και θα κάνετε επικόλληση στο πρόγραμμα περιήγησης (browser).

https://minedu-secondary2.webex.com/meet/elechondro

 

Σε όλες τις παραπάνω δράσεις είναι επιθυμητό να συμμετέχουν και οι εκπαιδευτικοί ΠΕ 84 που διδάσκουν τεχνολογία στο γυμνάσιο γιατί θα πάρουν πολλές  ιδέες για τα μαθήματά τους.

 

Παρακαλούνται οι Διευθυντές/ντριες να ενημερώσουν τους/τις συναδέλφους στην ηλεκτρονική αλληλογραφία τους για την εν λόγω δράση.

 

Ο Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ 84  

Αττικής, Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας

 

Ελευθέριος Σπ. Χονδρογιάννης

Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, Δευτεροβάθμια, ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, Επιμορφωτικές δράσεις, Ηλεκτρονικών. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.