Επιμορφωτικό-ενημερωτικό σεμινάριο για τον Θεσμό του Σύμβουλου Καθηγητή στα ΕΠΑ.Λ. της δράσης Μ.Ν.Α.Ε.

Στο πλαίσιο των επιμορφωτικών δράσεων του 4ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ Αττικής, Πράξη Ολομέλειας 4η/25-02-2021 και σε συνδιοργάνωση 22 ΠΕ.Κ.Ε.Σ στην Ελλάδα, οργανώνεται από την Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου κ. Ουρανία – Αναστασία Μπελτέ ΠΕ87.01, υπεύθυνη ΣΕΕ για τη δράση Μ.Ν.Α.Ε στο 4ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ Αττικής, επιμορφωτικό-ενημερωτικό σεμινάριο με θέμα:

«Ο Σύμβουλος Καθηγητής της δράσης Μ.Ν.Α.Ε.:

Εμπειρίες και Προοπτική»

Η πρόσκληση για συμμετοχή στο σεμινάριο απευθύνεται στους/ις Διευθυντές/ριες, Συντονιστές/ριες της Δράσης Μ.Ν.Α.Ε και εκπαιδευτικούς που έχουν αναλάβει ή προτίθενται να αναλάβουν ρόλο Συμβούλου Καθηγητή της δράσης Μ.Ν.Α.Ε. των ΕΠΑ.Λ και Ε.Κ των Δ.Δ.Ε.

Στο σεμινάριο θα χαιρετήσει ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής για τη δράση Μ.Ν.Α.Ε του Υ.ΠΑΙ.Θ. Καπουτσής Ι.

Η υπεύθυνη επικοινωνίας του ΝΟΗΣΙΣ Ηλιάδου Ε. θα ενημερώσει για τη δυνατότητα υποβολής σχεδίων δράσης έως τις 5-4-2021.

Στη συνέχεια θα μιλήσουν για την εφαρμογή του θεσμού του Συμβούλου Καθηγητή της Δράσης ΜΝΑΕ στα σχολεία τους οι εκπαιδευτικοί Δέλλιος Δ.(ΠΕ 87.01), Κεσελόπουλος Γ. (ΠΕ86), Λαζόπουλος Ζ. (Διευθυντής), Μακρογιαννάκης Γ.(ΠΕ86), Κουλίνου Θ. (Διευθύντρια) ή Μπακογιάννη Θ. (ΠΕ06), Μπομπολάκη Κ. (ΠΕ80), Στεργίου Ε.(ΠΕ81), και Τρακαντζίδης Ι. (ΠΕ83) των ΕΠΑΛ 2ου Νέας Σμύρνης, 1ου Χαλκίδας, Αιγινίου, 1ου Ρόδου, 3ου Εσπ. Αγ. Αναργύρων, 1ου Χανίων, Λαγκαδά και 2ου Χαλκίδας αντίστοιχα.

Θα ακολουθήσει στρογγυλό τραπέζι με τα μέλη της Επιστημονικής Επιτροπής για την υποστήριξη της πιλοτικής εφαρμογής και την προετοιμασία της φάσης διεύρυνσης της δράσης «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ» Κονταξή Α. τ. Σχολικό Σύμβουλο, Νικολάου Ν. τ. Σχολικό Σύμβουλο, Λαμπίδη Α. Ψυχολόγο-Ψυχοθεραπεύτρια και Σιγανού Α. Κοινωνική Ανθρωπολόγο τ. Σχολική Σύμβουλο που θα αναφερθούν στα χαρακτηριστικά, τους τρόπους εφαρμογής και τις προοπτικές του θεσμού αναζητώντας και τη σύνδεση με τον νέο θεσμό του «Συμβούλου Σχολικής Ζωής».

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021 και ώρα 12:00-14:00μμ διαδικτυακά στο σύνδεσμο:

https://minedu-secondary.webex.com/meet/orxar .

Παρακαλούμε, για την αρτιότερη διοργάνωση του σεμιναρίου, οι ενδιαφερόμενοι/ες εκπαιδευτικοί να δηλώσουν συμμετοχή και να καταγράψουν πιθανά ερωτήματα προς συζήτηση συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα (κάνοντας κλικ στον υπερσύνδεσμο «φόρμα» ή αντιγράφοντας το σύνδεσμο https://tinyurl.com/r4tuc9h4 ). Θα δοθεί η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να θέσουν ερωτήματα και κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου μέσω του chat του Webex.

Επίσης παρακαλούμε πολύ να τηρηθεί η ώρα προσέλευσης γιατί λόγω της πληθώρας των ομιλητών δεν θα υπάρξει χρονική ανοχή και το σεμινάριο θα αρχίσει στις 12:00μμ.

Παρακαλούμε για την ενημέρωση όλων των εκπαιδευτικών και ευχαριστούμε για την συνεργασία.

 

Η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου 4ου ΠΕΚΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ουρανία – Αναστασία Μπελτέ  ΠΕ 87.01

Υπεύθυνη ΜΝΑΕ Δ’ Αθήνας

 

Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, Δευτεροβάθμια, ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, Επιμορφωτικές δράσεις, Υγεία Πρόνοια Ευεξία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.