Πρόσκληση σε επιμορφωτικό σεμινάριο των εκπαιδευτικών Παιδαγωγικής και Επιστημονικής ευθύνης της κ. Ουρανίας-Αναστασίας Μπελτέ ΣΕΕ ΠΕ 87 4ουΠΕ.Κ.Ε.Σ Αττικής

Αγαπητές κι αγαπητοί συνάδελφοι,

Στο πλαίσιο των επιμορφωτικών δράσεων που προγραμματίστηκαν από το 4ο Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Αττικής, (Πράξη 3η -11/02/2021 της Ολομέλειας), η ΣΕΕ του 4ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής κ. Ουρανία-Αναστασία Μπελτέ ΠΕ 87 Τομέα Υγείας-Πρόνοιας-Ευεξίας ΕΠΑ.Λ, σε συνεργασία με την κ. Μαρία Χατζηπέτρου ΣΕΕ ΠΕ 87 του 1ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ Αττικής, συν-διοργανώνουν επιμορφωτικό σεμινάριο εξ αποστάσεως με θέμα:

«Πλατφόρμες εξ αποστάσεως εκπαίδευσης :

Αξιοποίηση της πλατφόρμας  η-τάξη (e-class) στην ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση-  Δημιουργία μαθήματος και χρήση εργαλείων.

Ειδικά θέματα της πλατφόρμας Cisco WEBEX στη σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση»

Το επιμορφωτικό σεμινάριο απευθύνεται:

  • Στους εκπαιδευτικούς των Σχολικών μονάδων Παιδαγωγικής της ευθύνης ΔΔΕ Δ’ Αθήνας
  • Στους εκπαιδευτικούς Επιστημονικής της ευθύνης, του Τομέα Υγείας-Πρόνοιας-Ευεξίας των ΕΠΑ.Λ ΔΔΕ Δ’ Αθήνας, και θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα  1 Μαρτίου 2021, και ώρα 15.00-18.00μμ, μέσω της πλατφόρμας Webex στον σύνδεσμο :

https://minedu-secondary.webex.com/meet/rania1

Εισηγητές στο σεμινάριο θα είναι οι κ.κ. Κωνσταντίνος Γρίβας ΣΕΕ ΠΕ04 και Ιωάννης Τζωρτζάκης ΣΕΕ ΠΕ 81, από το ΠΕ.Κ.Ε.Σ Πελοποννήσου

Η συμμετοχή των εκπαιδευτικών είναι προαιρετική.

Παρακαλούμε για την ενημέρωση των εκπαιδευτικών και ευχαριστούμε για την συνεργασία.

Η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου 4ου ΠΕΚΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ουρανία- Αναστασία Μπελτέ  ΠΕ 87.01

Δημοσιεύθηκε στην ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, Δευτεροβάθμια, ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, Επιμορφωτικές δράσεις, Υγεία Πρόνοια Ευεξία. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.