Διαδικτυακή επιμόρφωση εκπαιδευτικών κλ. ΠΕ07 (Γερμανικής γλώσσας)

Αγαπητές/οί Συνάδελφοι κλ. ΠΕ07,

Σας ενημερώνουμε για την προαιρετική διαδικτυακή επιμορφωτική διημερίδα με τίτλο «Σύγχρονες τάσεις στη διδασκαλία του πολιτισμού, τη μεθοδολογία και τη διδακτική, καθώς και στη χρήση νέων τεχνολογιών στο μάθημα των Γερμανικών ως Ξένη Γλώσσα.», η οποία οργανώθηκε σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην εκπαιδευτική νομοθεσία (ν. 4547/2018). Η συγκεκριμένη δράση υλοποιείται σε συνεργασία της Σ.Ε.Ε. επιστημονικής ευθύνης κλ. ΠΕ 07 Αττικής  και Κυκλάδων με έδρα το 1ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής Αντιγόνης Μ. Ί. Χατζηϊωάννου, με την Σ.Ε.Ε. επιστημονικής ευθύνης κλ. ΠΕ07 Κρήτης  & Δωδεκανήσου Σοφία Γιασσάκη με έδρα το ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κρήτης και το Ινστιτούτο Γκαίτε Αθήνας με εκπαιδευτικούς κλ. ΠΕ07.  Είναι η πρώτη δράση στο πλαίσιο κύκλου προαιρετικών επιμορφωτικών συναντήσεων για εκπ/κους κλ. ΠΕ07 αρμοδιότητάς των 2 Σ.Ε.Ε. με τίτλο: «Diskursive Landeskunde. Von der Theorie zur praktischen Anwendung im Klassenzimmer.» (Πολιτισμικές προσεγγίσεις στην Γερμανική γλώσσα, από τη θεωρία στην πρακτική εφαρμογή) που σχεδιάζονται για τους μήνες Φεβρουάριο έως Μάιο.

Ημερομηνίες διεξαγωγής: Τετάρτη 17 & Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021       Ώρες διεξαγωγής: 18:00 – 20:00

Προκειμένου να συμμετάσχετε στην διαδικτυακή συνάντηση δηλώσετε σας παρακαλώ την συμμετοχή σας μέχρι και την Τρίτη 16-02-21 – ώρα 14:30 συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στο ακόλουθο λινκ: https://forms.gle/mh3vTF29Z2QyCXps8.

 

Ο σύνδεσμος και πληροφορίες για να συνδεθείτε στην διημερίδα θα σας αποσταλούν πριν την διεξαγωγή.

Σας ευχαριστoύμε για την συνεργασία.

 

Παρακαλούνται οι Διευθυντές/ντριες να ενημερώσουν ενυπόγραφα τους/τις εκπαιδευτικούς ΠΕ07 των σχολείων τους.

 

 

Αντιγόνη – Μέλισσα -Ίρις Χατζηϊωάννου

Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ07 (Γερμανικής Γλώσσας)

με έδρα το 1ο Π.Ε.Κ.Ε.Σ. Αττικής (Α΄ Αθήνας)

&

επιστημονική ευθύνη

στα 1ο , 2ο , 3ο, 4ο, 5ο, 6ο  Π.Ε.Κ.Ε.Σ. Αττικής & στο 1ο  Π.Ε.Κ.Ε.Σ. Ν. Αιγαίου

Ηλεκτρονική δ/νση:  melchatzi@sch.gr       mel.chatziioannou@gmail.com

 

Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, Δασκάλων, Δευτεροβάθμια, ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, Επιμορφωτικές δράσεις. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.