Επιμορφωτικό-ενημερωτικό σεμινάριο για τη ‘Συνδιδασκαλία των Μαθηματικών στην Α΄ Λυκείου ΕΠΑ.Λ. στο πλαίσιο του Μ.Ν.Α.Ε. κατά το σχολικό έτος 2020-21’

Στο πλαίσιο των επιμορφωτικών δράσεων του 4ου ΠΕΚΕΣ Αττικής και σύμφωνα με την ανωτέρω σχετική διοργανώνεται από τη Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου του 4ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ.Αττικής, Ελένη Λυμπεροπούλου, κλάδου ΠΕ03, σε συνεργασία με τους/τις Συντονιστές/ίστριες Εκπαιδευτικού Έργου κλάδου ΠΕ03 Μαθηματικών, Παναγιώτα Κοταρίνου του 2ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής, Μαγδαληνή Κοκκαλιάρη του 3ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής, Δημήτρη  Αργύρη του 5ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής, Αναστάσιο Ευαγγελόπουλο του 2ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας, Ζαφείρα Μπαλαμπανίδου του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Δυτικής Μακεδονίας, Χαράλαμπο Κουκουλάκη του 1ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας και Κατερίνα Καλφοπούλου του 1ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Βορείου Αιγαίου, επιμορφωτικό σεμινάριο  με θέμα:

 

«Συνδιδασκαλία Μαθηματικών στην Α΄ Λυκείου του ΕΠΑΛ στο πλαίσιο του Μ.Ν.Α.Ε.»

με βάση το πρόγραμμα:

12:00-12:30 Η Συνδιδασκαλία και η ‘Προστιθέμενη Αξία’  της στην Α Λυκείου του ΕΠΑ.Λ., με εισηγήτρια τη Μαγδαληνή Κοκκαλιάρη, Σ.Ε.Ε. Μαθηματικών στο 3ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής, Υπεύθυνη στο 3ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής για το Μ.Ν.Α.Ε.

12:30-13:00 Μια διδακτική Πρόταση με εισηγητή τον Μάριο Σπάθη, εκπαιδευτικό ΠΕ03, Πρότυπο Γενικό Λύκειο Αγίων Αναργύρων

13:00-13:45 Παρεμβάσεις Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου και Συζήτηση

13:45-14:00 Συμπεράσματα για τα μαθησιακά και διδακτικά οφέλη της Συνδιδασκαλίας

Το σεμινάριο απευθύνεται στους/ις εκπαιδευτικούς που διδάσκουν Μαθηματικά στην Α Λυκείου των ΕΠΑ.Λ. και σε όσους ενδιαφέρονται να διδάξουν στο μέλλον για το σχολικό έτος 2020-21 και σε σχολεία αρμοδιότητάς της Σ.Ε.Ε. ΠΕ03 του 4ου ΠΕΚΕΣ Αττικής,  Ελένης Λυμπεροπούλου και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 05.02.2021 και ώρες 12:00-14:00.

                                                                                                                                                                            Ο σύνδεσμος της τηλεδιάσκεψης είναι: https://minedu-secondary.webex.com/meet/mkokkal

Παρακαλούμε, για την αρτιότερη οργάνωση του συγκεκριμένου, τους/τις εκπαιδευτικούς να δηλώσουν τη συμμετοχή, και, κυρίως, τα ερωτήματά τους, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα (κάνοντας κλικ στον υπερσύνδεσμο «φόρμα» ) ή αντιγράφοντας το σύνδεσμο https://tinyurl.com/y63mo4y8 )  και να τηρήσουν την ώρα ‘προσέλευσης’.

 

Η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου του 4ου ΠΕΚΕΣ Αττικής

Ελένη Λυμπεροπούλου

Δημοσιεύθηκε στην ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, Δευτεροβάθμια, ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, Επιμορφωτικές δράσεις, Μαθηματικά. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.