Το Ιχνογράφημα: Στοιχεία Ανάλυσης και Ερμηνείας / Διαδικτυακή Επιμορφωτική Συνάντηση Εκπαιδευτικών Προσχολικής Αγωγής, Δημοτικής Εκπαίδευσης και Γυμνασίων

poster 5

Αγαπητές/ οί συνάδελφοι/ ισσες,

Την Πέμπτη, 04/02/2021 και ώρα 6.00 μ.μ.- 8.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί προαιρετική διαδικτυακή επιμορφωτική συνάντηση, με θέμα:

Το Ιχνογράφημα: Στοιχεία Ανάλυσης και Ερμηνείας

Εισηγήτρια στην Επιμορφωτική Συνάντηση θα είναι η κ. Μαριμπέλλα Βογοπούλου, Κλινική Ψυχολόγος- Παιγνιοθεραπεύτρια (ΠΕ23)/ Εκπαιδευτικός κλ. ΠΕ05.

 

Η συνάντηση θα γίνει μέσω της πλατφόρμας webex, σύνδεση στο

https://minedu-primary2.webex.com/meet/efchristo

 

Η επιμορφωτική συνάντηση/εργαστήριο στοχεύει στην:

– περιγραφική προσέγγιση των κύριων χαρακτηριστικών των εξελικτικών σταδίων του ιχνογραφήματος.

-ανάλυση του ιχνογραφήματος με έμφαση στους τομείς που σχετίζονται με την θέση του ιχνογραφήματος στο χαρτί, τις γραμμές, τα περιγράμματα, τα χρώματα και το περιεχόμενο αυτού.

– παρουσίαση και ανάλυση των σχεδίων του ανθρώπου, της οικογένειας, του σπιτιού, του δέντρου.

– παρουσίαση του ψυχολογικού προφίλ των παιδιών της προσχολικής, σχολικής και εφηβικής ηλικίας, έτσι όπως σκιαγραφείται από το σχέδιό τους.

Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες/ ουσες να έχουν πρόχειρα την ώρα της διεξαγωγής του σεμιναρίου ένα κομμάτι χαρτί και 2-3 ξυλομπογιές.

Παρακαλείσθε όσοι/ ες ενδιαφέρεστε να στείλετε το αίτημα ενδιαφέροντός σας στο echristop64@gmail.com, ον/μο, σχολείο που υπηρετείτε, μέιλ, έως και την Τρίτη, 2/02/2021.

 

Οι Συντονιστές/ στριες Εκπαιδευτικού Έργου

Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

4ου ΠΕΚΕΣ Αττικής

Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, Δασκάλων, Δευτεροβάθμια, ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, Επιμορφωτικές δράσεις, Νηπιαγωγών, Προσχολική Αγωγή. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.