Τηλεημερίδα για την εξ αποστάσεως διδασκαλία στις Φυσικές Επιστήμες


Δείτε το σχετικό έγγραφο της κ.  Κοντογεωργίου Ασημίνας, ΣΕΕ ΠΕ04 που αφορά τη σχετική τηλε-ημερίδα  στον παρακάτω σύνδεσμο:

Καλές Πρακτικές για τις Φυσικές Επιστήμες στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση διδασκαλία

Η αφίσα σε αρχείο pdf εδώ

 

 

 

 

“Η Τηλεημερίδα για την εξ αποστάσεως διδασκαλία στις Φυσικές Επιστήμες, που συνδιοργανώσαμε με τους υπεύθυνους του 1ου και 2ου ΕΚΦΕ, κ. Αθανάσιο Γκουρμπή και κ. Γεωργία Παπαγεωργάκη, ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία!

Μαζί μας ήταν ο κ. Παρασκευάς Γιαλούρης, Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Δ΄ Αθήνας, ο κ. Κωστας Καφετζόπουλος ΣΕΕ ΠΕ04 του 3ου ΠΕΚΕΣ Αττικής και ο κ. Γιώργος Κατσιγιάννης υπεύθυνος του 1ου ΕΚΦΕ Ανατολικής Αττικής και τους ευχαριστούμε πολύ!

Όλοι όσοι συμμετείχαμε εκφράσαμε τον ενθουσιασμό μας για το υψηλό επίπεδο του διδακτικού υλικού που με εξαιρετική έμπνευση και πρωτοτυπία δημιούργησαν οι συνάδελφοι – ομιλητές. Αυτό κινητοποίησε τους μαθητές τους με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Τα θέματα που αναδύθηκαν μας δίνουν την ευκαιρία να συνεχίσουμε να συζητάμε γόνιμα σε επόμενες επιμορφωτικές συναντήσεις! Το υλικό θα αναρτηθεί τις επόμενες μέρες”

Από τη ΣΕΕ Κοντογεωργίου Ασημίνα

Δείτε εδώ φωτογραφικό υλικό από την ημερίδα

Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, Δευτεροβάθμια, ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, Επιμορφωτικές δράσεις, Φυσικές Επιστήμες. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.